Hvordan Clean Car frontlys linser

Hvordan Clean Car frontlys linser


Frontlyktene blir skitne over tid fra avfall som skitt, gjørme, pollen, gress, tjære og insekter samler på linseflater når et kjøretøy er parkert eller i bevegelse. I tillegg rusk bakt på frontlys linse overflater av varme fra frontlys elementene og fine riper forårsaket av rusk eller steiner kan slå frontlykter gul og tåkete. Dette kan blokkere eller endre retning av lys gjør det vanskelig for sjåføren å se om natten. For å opprettholde utseendet og effektiviteten av frontlyktene, rene og gjenopprette dem minst en gang i måneden.

Bruksanvisning

1 Fyll en bøtte med varmt vann og nok mildt rengjøringsmiddel for å gjøre vannet skummende.

2 Vask frontlykter med såpevann og en myk, lofri mikrofiberklut til å fjerne overflate rusk.

3 Skrubbe bort flekker eller herdet rusk med en slipende skurepute eller myk-stritter, nylonbørste. Hvis håndtere vanskelige flekker eller rusk, bruke en litt slipende pasta --- natron lim laget av noen få dråper vann blandet med en kopp natron eller tannkrem --- til området og skrubb over overflaten igjen med pad eller børste ved bruk av en side-til-side eller sirkulær bevegelse.

4 Skyll frontlykter grundig med vann fra en slange eller tømme rengjøring bøtte, fyll på med friskt vann og hell vannet over hver frontlys.

5 Tørk frontlyktene helt med en myk, tørr klut.

6 Påfør et glass eller plast renere å objektivene med en myk, tørr klut.

Hint

  • Hvis en litt slipende pasta ikke fjerne en flekk eller rusk, dempe en melaminharpiks skum viskelær og forsiktig gni den over skitne området for å løsne flekker materialet.
  • Hvis en frontlys linse forblir gul eller disig etter vask, bruk en frontlys polish på linsene og buff med en buffer. Hvis polsk ikke fungerer, bruke produkter fra en frontlys restaurering kit for å fjerne flekker eller rydde opp dis.
  • For å beskytte linsene og redusere mengden av renhold som kreves i fremtiden, bruke en lykte protectant produkt på linsene med en klut etter rengjøring.
  • Test alltid slipemidler - baking soda, tannkrem eller melamin harpiks skum viskelær - på et lite, uanselig område av linsen før bruk som noen linsematerialer riper lettere enn andre.