Hvordan Carry lange elementer på en pickup lastebil

Hvordan Carry lange elementer på en pickup lastebil


Når hauling elementer i en pickup lastebil, det er mange variabler å ta hensyn til. Riktig montering av elementene er svært viktig å sørge for at de ikke faller ut av bilen under transporten. Sak størrelse kan også være et problem. Noen elementer kan være for stor eller for lang til riktig passe inn i lastebilen. Men det finnes måter å bidra til å gjøre elementet passform, slik at det ikke medfører noen problemer i transitt. Sørg for å følge alle sikkerhetsregler når du flytter elementer og kjøring med redusert hastighet.

Bruksanvisning

1 Mål den totale lengden på objektet du skal være hauling i din pickup lastebil. Deretter måle lengden på pickup seng. Hvis objektet er bare litt lengre enn sengen, kan du sette elementet i bilen i en vanlig rett mote eller diagonalt for ekstra rom. Du kan også senke lastebil bakluke hvis det gjør at objektet til å passe bedre. Hvis elementet stikker ut av bilen litt, plasserer et rødt flagg eller T-skjorte rundt slutten for å hjelpe advare andre drivere. Sørg for å binde ned objektet slik at den ligger tett i lasteplanet. Du kan enten bruke tau eller strikk ledninger å sikre elementet.

2 Bryt ned objektet i mindre segmenter hvis mulig. Hvis du er hauling et element som er satt sammen i flere biter, demontere den og stable komponentene i lastebil seng for å spare plass. Selv om elementene ikke stikker ut av bilen, binde ned og sikre dem for å hindre ulykker.

3 Bruk baksiden vinduet på lastebilen om varen er altfor lang. Mange lastebiler kommer med en tilbake vindu som kan skyve åpne. Skyv objekt gjennom vinduet tilbake og inn i seng av lastebilen for å få ekstra plass. Det er svært viktig at du sikkert montere objektet hvis du velger dette alternativet. Hvis objektet glir fremover i førerhuset, kan det skade foran vinduet eller interiør.