Hvordan bytte fra et kabelselskap til en annen kabelselskapet

Hvordan bytte fra et kabelselskap til en annen kabelselskapet


De fleste forbrukere velger å bytte kabelselskaper i håp om å få bedre service eller en billigere pris for sammenlignbare service. På grunn av tung industri konkurranse, kabel selskaper tilbyr ofte bedre avtaler. Dette kan føre til flere kanaler på billigere priser for forbrukeren.

Bruksanvisning

Gå fra en kabel selskap til et annet kabelselskapet

1 Kompilere en liste over konkurrerende kabelselskaper som tilbyr tjenester i ditt område og ringe for å se hva tilbudene hver tilbyr. Kabel-selskapene ofte kjører specials å få nye kunder.

2 Sett opp en konto med din nye kabel-tv-selskap. Den enkleste måten å gjøre det er over telefon med en live kundeservice representant. På denne måten får du umiddelbare svar på spørsmål du måtte ha om avgifter og utstyrsbehov. Oppgi navn, adresse, telefonnummer, personnummer og e-postadresse. Denne informasjonen vil identifisere deg som beslutningstaker for kontoen.

3 Velg din plan og utstyrsbehov. Du kan bli bedt om å sette et innskudd på utstyret før eller samtidig med installasjonen.

4 Planlegg installasjonen tid. Fjern gammelt utstyr før teknikerne kommer til å sette opp det nye systemet.

5 Avbryt med den gamle kabelselskapet og planlegge en tid for en tekniker til å plukke opp utstyret ditt eller lage ordninger for å returnere det til selskapet selv. Hvis du ikke returnerer utstyret, kan du bli fakturert for det.