Hvordan bygge en kald luft inntak

Hvordan bygge en kald luft inntak


Forbrenningsmotorer bruke komprimert luft og drivstoff til å levere strøm til drivverket av et kjøretøy for å gjøre det flytte. Mange faktorer gå inn å gjøre motoren arbeide på sitt toppnivå, men en ting som kan gjøre en betydelig forskjell i måten motoren utfører er temperaturen og mengden luft som leveres til forbrenningskammeret. Motorens lager leveringssystem gir tilstrekkelig luft for daglig kjøring og gass kjørelengde, men for å få mest mulig hestekrefter eller for racing situasjoner en kald luft inntak er viktig. Kald luft intakes rute luften leveringssystemet til en posisjon i motorrommet som bringer inn kjøligere luft utenfra i stedet for varm motorrommet luft. Kald luft inntak kits er tilgjengelig for en rekke programmer, men til tider kan være dyrt. Det er mulig å lage din egen kald luft inntak system med materialer lett tilgjengelig på ditt lokale auto deler butikken.

Bruksanvisning

1 Begynn med å fjerne den gamle luft inntak. Pop panseret og finn luften boksen. Koble luftinntaket slangen fra luftboksen med skrutrekkeren og deretter skru festeskruene på alle fire sidene av luften boksen for å trekke den fri fra sin mount.

2 Bestem hvor i motorrommet du skal montere kald luft inntak. Et godt sted er vanligvis på bunnen av radiatoren bak luft demningen, da dette gir direkte tvungen, kald luft til luftfilteret. Når du har plukket plasseringen av kald luft inntak, bestemme den beste måten å rute det der. Bestem hvor du vil kjøre den bøyelig eksosrøret gjennom motorrommet for å nå plasseringen av kald luft inntak.

3 eksosslangen til slutten av luftinntaket med skrutrekkeren montere, da rute slangen gjennom motorrommet mot den nye plasseringen av luftfilteret. Bruk metallbånd for å sikkert montere slangen på plass gjennom motorrommet. luftfilteret til enden av slangen med skrutrekker montere, og deretter bruke metallbånd for å montere luftfilter på plass.

Hint

  • Det kan være nyttig å bruke et stykke tynt kobberrør å kartlegge ruting av inntak slangen. Dette kan hjelpe deg med å visual ruten og få et nøyaktig bilde av de involverte svingene.
  • Ikke glem å koble oksygen sensoren tilbake i etter endring av luft leveringssystemet, som glemmer dette kan gjøre at motoren går veldig dårlig.