Hvordan bygge en høy impedans Speaker

De fleste moderne høyttalere prøver å oppnå en lav impedans vurdering slik at mer makt kan komme til høyttaler og produsere et høyere lyd. Passive krystallmottaker, men er svært lavt strømforbruk enheter som ikke kan kjøre moderne lav-impedans høyttalere. Så en høy impedans høyttaleren er nødvendig å bruke med en lav-kraftsystemet som en krystall radio. Impedansen er måling av elektrisk ledningsevne i en krets. Jo lavere tall, jo mer strøm flyte fritt, og jo høyere tall, jo mindre strøm gå gjennom kretsen. Dette prosjektet krever gode lodding ferdigheter.

Bruksanvisning

1 Skjær en halv-tommers seksjon av plastrør som har samme diameter som den piezoelektriske plate. Hvis du ikke har plastrør, vil eventuelle stiv plast sirkel gjør. Lim den piezoelektriske platen til et plastrør slik at røret bare berører den ytre kanten av platen og flertallet av platen er ikke berøre noe.

2 Strippe den siste åttende tommer av isolasjon fra to stykker av 30-gauge wire. Trykk på enden av ledningen med loddebolten før det er varmt og trykker på det med loddetinn til en dråpe smelter av og strøk den enden av ledningen. Gjenta for den andre ledningen.

3 Trykk på loddebolt til en av kontaktene for den piezoelektriske plate. Når det er varmt, kan du trykke en lodde dekket ledning til det før loddetinnet smelter og deretter fjerne jern. Koble den andre ledningen til den andre kontakten på piezoelektrisk skive.

4 Skjær de motsatte endene av 30-måle ledninger og kle av den siste åttende-tommers av isolasjon. Loddetinn en av ledningene til den ene delen av motstanden.

5 Skill de to ledningene i høyttalerkabelen. Avisolere fra endene av de enkelte ledninger. Hvis det er strandet wire, vri trådene sammen og smelte litt loddetinn på vri.

6 Lodd en ledning fra høyttalerkabelen til den åpne delen av motstand og den andre høyttalerkabelen ledningen til den åpne ledningen fra den piezoelektriske plate.

7 Koble den andre enden av høyttalerledningen lydkilden.

Hint

  • Hvis impedansen til høyttaleren er for lav, legge til en annen motstander. Hvis det er for høyt, fjerne motstanden eller bruke en lavere impedans motstand.
  • Piezoelektriske skiver kan bli funnet i gamle elektronikk som gjorde en pipelyd, så digitale klokker, telefon, kaffemaskin og lignende kan gi piezoelektriske skiver.