Hvordan bruke Yahoo Messenger med din Palm Pre

Hvordan bruke Yahoo Messenger med din Palm Pre


HP / Palm Pre er en fullverdig smarttelefon kompatibel med både 3G og Wi-Fi trådløs Internett-tilkoblinger. Telefonen har også et fullt QWERTY-slide-out tastatur for å skrive tekst eller direktemeldinger. Den forhåndsinstallerte "Meldinger" app på HP / Palm Pre sender tekstmeldinger og også kobles til AOL Instant Messenger, Google Chat og Yahoo Messenger. Brukere av Yahoo Messenger trenger bare å logge inn på sin konto fra HP / Palm Pre å chatte med sine Yahoo kontakter fra telefonen sin.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Power" knappen på HP / Palm Pre. Dra låseikonet som vises på berøringsskjermen oppover for å låse opp telefonen.

2 Trykk på "Launcher" -ikonet i nedre hjørne av berøringsskjermen. Det er utpekt av et ikon av en oppadgående peker pilen.

3 Trykk på ikonet for "Meldinger" app.

4 Trykk på "Meldinger" -knappen øverst i venstre hjørne av berøringsskjermen og velg "Preferences og regnskap."

5 Trykk på den grå "Legg IM-konto" -knappen. Velg "Yahoo" -knappen.

6 Skyv ut HP / Palm Pre tastaturet og skriv inn brukernavn og passord for Yahoo Messenger.

7 Trykk på "Logg inn" -knappen på berøringsskjermen. Nå kan du chatte med dine Yahoo kontakter fra "Buddies" fanen på hovedskjermen til "Meldinger" app.

Hint

  • Logg ut av Yahoo-kontoen når den ikke chatte med venner eller lite batter makt på HP / Palm Pre. Forlater telefonen koblet til en instant messenger-tjenesten vil forkorte batteriets levetid.