Hvordan bruke Sony Ericsson Z520a Bluetooth på en bærbar PC med et modem

Med utviklingen av 3G og bredbånd Internett-tjeneste, oppringt har blitt foreldet for mange PC-brukere, noe som betyr at færre datamaskiner bygges med innebygde modemer. Husk at eksterne tilkoblinger er betydelig langsommere, som i stor grad kan påvirke nedlasting av musikk. Men hvis den bærbare datamaskinen kom utstyrt med et modem og du bruker oppringt tjeneste, er det bare å overføre data fra din Bluetooth-aktiverte bærbare datamaskinen til din Sony Ericsson Z520a mobiltelefon via Bluetooth er uavhengig av din Internett-tilkoblingen.

Bruksanvisning

1 Klikk på "innstillinger", "Tilkobling" "Bluetooth" og deretter "slå på" for å slå på Bluetooth på din Sony Ericsson Z520a mobiltelefon.

2 Aktiver Bluetooth på den bærbare datamaskinen i henhold til produsentens instruksjoner.

3 Gå tilbake til "Innstillinger" og klikk "tilkobling", "Bluetooth", "mine enheter", "ny enhet" og deretter "Legg til" for å finne din Bluetooth-aktiverte bærbare. Telefonen vil søke etter lokale Bluetooth-enheter.

4 Velg din bærbare fra listen over Bluetooth-enheter og angi pass-koden fra enhet på telefonen din, hvis du blir bedt om. Dette er typisk 0000. Ellers kan det være lurt å lage et pass-kode for å komme inn i begge enheter som en sikkerhetsforanstaltning. Telefonen og laptop vil nå bli koblet sammen.

Hint

  • Når du søker etter telefonen fra en Bluetooth-aktivert enhet, må du stille inn telefonen i synlig modus. Under Bluetooth-innstillingene, velger du "synlighet" og deretter "show telefon."
  • Du kan også koble til en datamaskin ved hjelp av den infrarøde porten på telefonen til å synkronisere kontakter, avtaler, oppgaver og notater, hvis datamaskinen har også en infrarød port. For å slå på infrarød, klikk på "Innstillinger", "Tilkobling" "infrarød port" og "på".