Hvordan bruke Skidsteers

Tungt utstyr som bulldosere, gravemaskiner, og front-end lastere gjøre jord-flytting operasjoner mye enklere enn å gjøre det for hånd. Men hvis du jobber i et mindre område, kan en SKIDSTEER være det beste alternativet. Med mange tilgjengelige vedlegg, kan en enkelt SKIDSTEER utføre oppgaver av flere andre maskiner.

Bruksanvisning

1 Sitt ned i førersetet. Mange skidsteers har sensorer i setet som bare lar deg starte maskinen hvis du sitter ned. Sørg også for at sikkerhetsbeltet eller sele er på fordi det kan være sensorer for å overvåke disse også.

2 Slå på tenningen og låse kontrollene. Mange modeller har en hydraulisk lås som må kobles ut før du kan flytte. Hydraulikk brukes til å drive SKIDSTEER. Finn en bryter som har et bilde av en lukket lås på den ene side og en åpen lås på den andre. Trykk på "låse opp" siden av knappen.

3 Juster gass. Gasspaken er vanligvis plassert nær høyre armlene. For å øke gass skyve spaken fremover. For å redusere den, trekke spaken bakover.

4 Bruk din venstre fot pedal for å kontrollere høyden på bøtte. Når du trykker ned på venstre pedal med hælen, vil bøtte stige. Når du trykker ned på venstre pedal med tærne, vil bøtte lavere.

5 Bruk høyre fot pedal for å kontrollere curl av bøtta. Når du krølle bøtte, roterer det og gjør en scooping bevegelse. Å krølle bøtte, trykk ned på høyre fot pedal med hælen. For å uncurl, eller dumpe bøtte, trykk ned på høyre pedal med tærne.

6 Flytte fremover og bakover. Det er to joysticker i førerhuset på en SKIDSTEER. Den venstre joystick styrer venstre sett med dekk, eller spor, mens den høyre joysticken styrer riktig sett med dekk, eller spor. Når du flytter joysticks fremover, vil SKIDSTEER bevege seg fremover, og når du beveger styrespaken bakover, vil SKIDSTEER flytte tilbake.

7 Snu SKIDSTEER. Når du flytter til høyre joysticken forover mer enn den venstre joystick, vil du slå til venstre. Når du flytter venstre joystick forover mer at retten joystick, vil du slå til høyre.

8 Spinn SKIDSTEER. Når du flytter en joystick forover og den andre styrespaken bakover, vil SKIDSTEER spinne i sitt sted.

Hint

  • Hvis du bruker en SKIDSTEER på myke overflater som gress, kjører rett vil hindre dekkene fra ripping overflaten.
  • For å hindre overdreven slitasje på gummidekk, unngå skarpe svinger på hardt underlag som asfalt eller betong.
  • Enhver SKIDSTEER kan settes opp med et annet sett av kontrollvirksomheten. Alltid være sikker på å ha riktig trening og veiledning når du bruker en ny SKIDSTEER.
  • Tung last kan føre til en SKIDSTEER å tippe forover hvis høyt båret. Hold alltid tung last nær bakken.