Hvordan bruke iPhone som en kontroller for iPad

Hvordan bruke iPhone som en kontroller for iPad


En håndfull av iOS-apper lar deg effektivt forvandle din iPad til et sentralt media hub og bruke iPhone som sin fjernkontroll. The Tango Fjernkontroll Music Player HD, for eksempel, er en betalt app som bruker iPhone til tilgang til og kontrollere iPad musikk og videoinnhold. Tunes Remote, på den annen side, er fri, men er bare for musikk. For et bilde-taking løsning, kontrollere iPad kamera lukker med iPhone ved hjelp av Remote Shot.

Bruksanvisning

Tango Fjernkontroll Music Player HD

1 Kjøpe og installere Tango Fjernkontroll Music Player HD app på begge iOS-enheter. Hvis du har tenkt å koble sammen enheter ved hjelp av Bluetooth, deaktivere Wi-Fi og aktiver Bluetooth. Hvis du har tenkt å koble til via et trådløst nettverk, rett og slett sørge for at Wi-Fi er aktivert på begge enhetene - og at de er på samme Wi-Fi-nettverk (se tips).

2 Start programmet på begge enhetene og tildele enhetsroller. Trykk på "Music Player" på iPad, og trykk på "Remote Control" på iPhone.

3 Skriv inn et valgfritt passord hvis du ønsker å sette opp et sikrere fjernkontroll opplevelse. Dette er nyttig hvis du bruker Tango-til-Tango konfigurasjon i en situasjon der det er andre personer som bruker iOS-enheter - som et bryllup eller en konferansesal.

4 Tillat en liten stund for de to apps for å søke etter og finne en annen. Når de har sammen, vil du være i stand til å fullt ut kontrollere din iPad iTunes-innhold fra iPhone fjernkontroll.

Tunes Remote

5 Kjøpe og installere Tunes Remote app på begge iOS-enheter. Hvis du har tenkt å koble sammen enheter ved hjelp av Bluetooth, deaktivere Wi-Fi og aktiver Bluetooth. Hvis du har tenkt å koble til via et trådløst nettverk, rett og slett sørge for at Wi-Fi er aktivert på begge enhetene - og at de er på samme Wi-Fi-nettverk (se tips).

6 Start Tunes Remote app på begge enhetene. Hvis du bruker Bluetooth, la din iPad til å skanne for iPhone. Når en forbindelse er etablert, gi tillatelse til sammenkobling ved å trykke "Godta" på iPhone.

7 Trykk "Tunes" -modus på iPad og "Remote" -modus på din iPhone.

8 Skriv inn nøkkelkoden som vises på iPad til iPhone for å fullføre en sikker forbindelse. Nå kan du styre din iPad musikalske innhold ved hjelp av din iPhone.

Remote Shot

9 Installer Remote Shot på iPad og iPhone. Før du starter programmet, deaktivere Wi-Fi på begge enhetene. For å gjøre dette, trykker du på "Innstillinger" fra Hjem-skjermen trykker du på "Wi-Fi" og veksle glidebryteren til "Off".

10 Aktiver Bluetooth på begge enhetene. For å gjøre dette, trykker du på "Innstillinger", velg "General" og trykk på "Bluetooth". Skyv bryteren til "On".

11 Naviger tilbake til startskjermen og starte Remote Shot app på begge enhetene. Tillat en liten stund for enhetene til å søke og finne hverandre over Bluetooth.

12 Trykk på "Camera" for å konfigurere iPad som bildet tar enheten, og trykk "Remote" for å sette din iPhone som fjernkontroll.

1. 3 Bruk Remote Shot på din iPhone for ekstern konfigurasjon og ta bildet fra din iPad kamera. For eksempel bruke forhåndsvisning på din iPhone for å justere bildet i iPad søkeren. Du kan også bruke iPhone til å zoome, konfigurere blitsinnstillingene, ta seriebilder, og endringen mellom iPad stillbilde- og videomodus.

Hint

  • De Tango Fjernkontroll Music Player HD og Tunes Remote apps lar deg konfigurere en forbindelse mellom iPad og iPhone ved hjelp av enten Wi-Fi eller Bluetooth-teknologi. Når du bruker Bluetooth, må du deaktivere Wi-Fi først ved å trykke på "Settings" fra Hjem-skjermen, trykke "Wi-Fi" og veksling Wi-Fi glidebryteren til "Off". Bluetooth fungerer ikke så godt med Wi-Fi aktivert. Aktivere Bluetooth på en lignende måte. Trykk på "Innstillinger", velg "General" og trykk på "Bluetooth". Bluetooth veksle kan slås "On" og "Off" derfra.
  • Noen spillutviklere har opprettet apps som gjør din iPad til en spillkonsoll og bruke iPhone som kontrolleren. For eksempel kan Chopper 2 være installert på din iPad og fullstendig kontrollert ved hjelp av Chopper 2 Wireless Controller app installert på din iPhone.