Hvordan bruke Google Maps til å spore en mobiltelefon

Google Maps tilbyr noen måter å spore og spore en mobiltelefon ved hjelp av GPS-teknologi. Du kan bruke Google Maps til å spore og spore dine venner og familie, finne en manglende mobiltelefon i nærheten av deg, eller finne en mobiltelefon i sanntid på en GPS-kartet. Alle tjenestene er gratis og kan gjøres gjennom Googles tjenester.

Bruksanvisning

Spore en mobiltelefon med Latitude

1 Gå til Google Latitude-nettstedet på datamaskinen din, eller via mobiltelefonen til å laste ned gratis programvare for Google Maps Mobile. Du kan laste det ned til enten datamaskinen eller mobiltelefonen.

2 Inviter venner og familie til å bli Latitude. Hvis de allerede har en Gmail-konto, vil Google be deg ved installasjon hvis du vil invitere dem. Dersom de registrerer seg, kan du spore sin mobiltelefon plassering i sanntid på Google Maps. Deres plassering vil dukke opp på kartet som de beveger seg rundt. Personverninnstillinger kan justeres slik at bare de som du ønsker å bli sett av kan se steder.

3 Ta kontakt med venner og familie som bruker Latitude hvis du mister din mobiltelefon. De kan logge seg på sin Latitude konto og hjelpe deg å finne telefonen ved å vise Google Maps. Hvis mobiltelefonen er slått på, vil dens posisjon vises. Du kan også bruke datamaskinen til å spore mobiltelefonen hvis den er mistet.

Bruk Google Map s Klikk for å ringe.

4 Finn en feilplassert mobiltelefon i hjemmet eller på kontoret ved å ha Google ringe mobiltelefon. Dette er nyttig hvis du ikke har en annen telefon på hånden som å ringe mobiltelefonen. Gå til Google Maps og se opp enhver bedrift som en pizza sted.

5 Klikk på "Ring" linken ved siden av Google Maps-søkeresultater for den virksomheten du ønsker å være koblet til. Det spiller ingen rolle om nummeret er lokale eller lang avstand.

6 Lytt til mobiltelefonen for å ringe eller vibrere i nærheten. Google vil ringe mobiltelefonen og telefonen ringer hvis det er slått på. Hvis du besvarer anropet, vil du automatisk bli koblet til den virksomheten du klikket på når du er på datamaskinen.

Hint

  • Registrer deg for Google Maps og Google Latitude før du begynner å bruke mobiltelefonen. Mobilbrukere kan gå http://m.google.com direkte fra kompatible mobiltelefoner.
  • Du må ha tillatelse til å spore en mobiltelefon nummer via Google Maps. Bredde- og Maps krever hver bruker for å melde deg på til tjenestene og hver bruker kan kontrollere hvem som ser sin mobiltelefon sted.