Hvordan bruke et engangskamera

Disponibel filmkameraer er praktisk. De kan brukes på en strand uten noen bekymringer. De er kompakte og gjør en flott reise kamera. Ved hjelp av dem på riktig måte vil gi deg klare, lyse bilder. Enten et engangskamera blir brukt for dine daglige behov, eller som en backup, kan det gi gode fotografiske resultater når du lære sine begrensninger.

Bruksanvisning

Bruksanvisning:

1 Velg den beste engangskamera for dine behov. Velg en undersjøisk stil engangskamera for turer til stranden, en dag ved bassenget eller bilder av babyer som har det gøy på bad-tid. Velg et engangskamera med ISO 800 hastighet film for mørke og rask bevegelse situasjoner. Velg et engangskamera med ISO 400 hastighet film for utendørs, dagtid fotografering.

2 Lær hvordan du kan holde bilder i fokus med et engangskamera. Stå minst 4 fot fra motivet når du bruker et engangskamera. De fleste engangskamera vil ikke ta et klart fokusert bilde når du er for nærme motivet.

3 Bruk blitsen funksjonen riktig. Slå på blitsen funksjonen ved å trykke på en knapp eller bla en bryter på forsiden av engangskamera. Blitsen går ikke av automatisk som andre stiler av kameraer. Husk blitsrekkevidden et engangskamera er omtrent 4 til 10 fot. Plasser motivet innenfor dette området for å få klare og skarpe bilder. Bruk blitsen funksjon for alle innendørs og natt utendørs bilder.

4 Hold kameraet med begge hender. Hold kameraet stødig for skarpere bilder. Pass på at du ikke dekker blitsen på kameraet med hånden eller fingrene. Cup hendene rundt kameraet, for å unngå streif fingrene dekker linsen.

5 Ta det ferdige engangskamera til et fotolaboratorium for behandling. La foto fjerne filmen fra kameraet, slik at du ikke ved et uhell utsett roll for lys, noe som vil ødelegge bildene dine. Kjøp et nytt engangskamera for fremtiden fotografering. Du vil ikke få engangskamera tilbake etter behandling.

Hint

  • Disponibel kameraer fungerer ikke bra for svakt opplyste arrangementer som konserter, forestillinger og sceneshow. Blitsen kan ikke nå scenen fra publikum områder. Hvis du må ta bilder med et engangskamera på en forestilling, slå av blitsen. Vent til skarpe lys skinne på utøver, eller når huset lysene er slått på, for å ta et bilde.
  • Engangskamera kan svikte. Noen er pakket på fabrikken uten batterier eller film. Stol aldri på en viktig hendelse i en engangskamera. Bruk et vanlig kamera, eller ha flere engangskamera fange øyeblikket.