Hvordan bruke en Omni 2 Digital videokamera

Hvordan bruke en Omni 2 Digital videokamera


Digitale videokameraer som Omni 2 tilbyr et bredt spekter av funksjoner i en kompakt enhet med lang batterilevetid og god lagringsplass. Zoom inn for nærbilder dyreliv skudd eller bruke et stativ for å ta fantastiske panoramafilm fra naturskjønne oversikter. Ta vare på minner fra en favoritt ferie eller en sportsbegivenhet og spille dem av på TV, datamaskin eller en smarttelefon. Del videoen med venner og familie på Internett eller brenne det på en DVD for enkel distribusjon.

Bruksanvisning

1 Lad hovedbatteriet og ekstra batteri før du bruker Omni2 kamera for å få lengst mulig opptakstid.

2 Ta av linsedekselet og slå på videokameraet ved å holde nede strømknappen i omtrent et sekund.

3 Juster LCD-skjermpanelet slik at den beste utsikten fra den vinkelen bildet vil bli filmet fra.

4 Fest Omni 2 digitalt videokamera basen til en standard stativ og vatre stativ for å eliminere de fleste jitter og risting fra videoene.

5 Zoom til ønsket forstørrelse og slå på noen kunstige lysene som skal brukes til å forbedre scenen.

6 Trykk på "Record" knappen kort til "REC" vises i LCD-displayet. Fortsett å spille inn video og trykk på "Stopp" -knappen når du er ferdig. Alternativt trykk på "Pause" -knappen for å stoppe innspillingen og trykk på "Pause" -knappen igjen for å fortsette innspillingen.

7 Trykk på "Meny" -knappen for å få tilgang til de interne innstillingene og justere fargeinnstillingene, video format eller stille inn dato og klokkeslett. Trykk på "Meny" -knappen igjen for å gå ut av menyen.

8 Koble den medfølgende datakabelen til utgangen porten på siden av Omni 2 og plugg den andre enden inn i en ledig USB-port på en datamaskin. Klikk "Åpne mappen og vis filene" på menyen som automatisk dukker opp på datamaskinen.

9 Kopier filene på kameraet til harddisken på datamaskinen eller laste dem opp direkte til en sosial nettverksside du selv velger.

Hint

  • Bruk tilbake belysning når det er mulig for den beste kvalitet video.
  • Bruk stativ når det er mulig å unngå jitter i videoen.
  • Ikke få Omni 2 videokamera våt eller slipp den på et hardt underlag, da dette kan forårsake permanent skade og til og med ødelegge videoen som allerede er tatt.