Hvordan bruke en Minolta 35mm kamera

Bare fordi vi er i den digitale tidsalder, betyr ikke dette at en person ikke kan bruke en 35 mm kamera. Faktisk, noen mennesker fortsatt liker å bruke disse kameraene, fordi de føler at 35 mm kameraer krever dem til å tenke mer enn de nye, automatiske digitale varianter. For noen, ved hjelp av en enhet som en Minolta 35 mm kamera er noe av en kunstform.
Mens noen av disse 35mm kameraer er helt automatisk, er det mange andre som er helt manuell. Det er fortsatt andre som er manuell, men har noen automatiske komponenter, for eksempel film lasting og blenderkontroll.
For å bruke et av disse kameraene, er det viktigste du kan gjøre er å bli kjent med de grunnleggende kontrollene på en Minolta 35 mm kamera som er helt manuell. Hvis det er noen automatiske innstillinger, vil de ikke være vanskelig å venne seg til.

Bruksanvisning

1 Finn lukkerhjulet. Dette er en ring som vil bli omgitt av tall som 1/500, 1/250, 1/125 eller lignende. Hvis motivet på et bilde beveger seg, stille lukkerhastigheten til et høyere tall. Hvis motivet ikke er i bevegelse, kan innstillingen være et mye lavere tall.

2 Lær å justere blenderring. Blenderringen kan også noen ganger feilaktig bli referert til som "fokus". Det ligger i nærheten av fokus på kameralinsen. Ringen skal ha innstillinger er merket på den, for eksempel brev-tallkombinasjoner som f8 eller f11. Fokuseringsringen, på den annen side, har merker rundt den i fot. Hvis du tar et bilde fra 10 meters avstand, vri fokusringen på objektivet til å stille opp med "10."
Jo større blendertall som er valgt, vil mindre av skjermen være i fokus. De større tall er brukt for å ta et bilde av noen foran en bakgrunn hvis du vil at personen skal være i fokus, men ikke bakgrunnen. Mesteparten av tiden, er det best å finne nummeret som er i midten og holde åpningen satt der.

3 Still inn modusvelgeren. Denne skiven setter forskjellige automatiske eksponeringer. Noen av innstillingene kan si "S" eller "TV". Med mindre du er en avansert fotograf, er det best å alltid holde innstillingen på "P." Bare minne deg selv om at P betyr perfekt så langt som du er bekymret.

4 Laste filmen ved å ta kameraet inn i et mørkt rom og skyve bryteren på baksiden av kameraet for å åpne filmen kammeret. Trekk ut noen av filmen noe fra filmen kassetten og kontroller at bunnen av filmen er foret opp på tennene inne i filmen kammeret. Lukk kammeret og vind filmen fire eller fem ganger ved å skyve tommelen over rattet på toppen av den bakre delen av kameraet.

5 Spol tilbake filmen når det ikke lenger vil tillate deg å ta bilder. Filmen spole enheten er på toppen av kameraet på venstre side. Trekk ut den lille spaken på urskiven og begynner å slå den. Fortsett å vri før filmen er såret tilbake igjen. Du kan fortelle filmen er ferdig svingete, fordi lyden kameraet lager når du ender det vil være annerledes, og svingete vil bli vanskelig.

Hint

  • Bruk lag og innramming når du tar bilder. Dette kan gjøre et godt bilde bli en stor en.
  • Selv om det sies at filmen for 35 mm kamera ikke kan bli ødelagt av lys, er det best å unngå lys når filmen er utsatt i tilfelle.