Hvordan bruke en Jawbone Bluetooth Headset

Jawbone Bluetooth headset tilbyr bekvemmeligheten av trådløs håndfri kommunikasjon med funksjoner som taleaktivitetssensor og støy skjerming teknologi. Oppsett for en Jawbone Bluetooth headset er enkel og det tar bare noen minutter å lære å bruke den.

Bruksanvisning

1 Gjør deg kjent med headsettet. Du bør finne den "Talk" og "Noise Shield" knapper på utsiden av enheten. Ørebøylen og ørepropper koble på innsiden av enheten. Stemmen aktivitetssensor er på motsatt side av ørepropper på innsiden av headsettet.

2 Pair Jawbone med Bluetooth aktivert telefon. Plasser Jawbone headset nær telefonen. Pass på at Jawbone er slått av og aktivere telefonens Bluetooth-funksjon. Trykk og hold "Noise Shield" -knappen på Jawbone helt til lysdioden blinker rødt og hvitt. Angi at telefonen skal søke etter Bluetooth-enheter og velg "Jawbone" fra listen. Skriv inn "0000" som passord. Kontroller telefonen for å være sikker på at Jawbone er aktiv.

3 Tilpass anfall av din Jawbone ved å velge den mest komfortable ørebøylen og ørepropper fra alternativene som fulgte med headsettet. Vær sikker på at stemmen aktivitetssensor berører kinnet ditt når du har på deg hodesettet.

4 Svare på et anrop ved å trykke på "Talk" -knappen. Du hører at det ringer i hodesettet. Avslutte en samtale ved å trykke på "Talk" -knappen. Du kan avvise et anrop ved å trykke på "Noise Shield" -knappen. Du kan også bruke taleoppringing på Jawbone ved å trykke på "Talk" -knappen hvis telefonen har en taleoppringingsfunksjonen.

5 Slå Jawbone støy skjerme av ved å trykke og holde inne "Noise Shield" -knappen i 3 sekunder under en samtale. Du skal høre et sett med synkende toner for å fortelle deg at den er slått av. Slå støy skjold tilbake på samme måte. Støyskjerm vil være aktiv som standard.

6 Lad Jawbone ved å koble USB ladekabelen til Jawbone headset. Du skal ha mottatt en vegg lader med USB-uttak samt USB ladekabel. Du kan koble veggladeren inn i en standard 120V stikkontakt og plugg inn USB-kontakten til den. Du kan også koble til USB-kabelen inn i en datamaskin og lade Jawbone med en datamaskin. Lad Jawbone helt før første gangs bruk.

Hint

  • Ta kontakt med Jawbone nettstedet og telefonens brukerveiledning for å feilsøke eventuelle problemer du måtte ha med din Jawbone Bluetooth headset.