Hvordan bruke en iPod Touch med iOS 4

Apple iPod Touch kjører versjon 4 iOS (operativsystemet) har en rekke multimedia-funksjoner. Dette iOS 4 versjon Apple media player enheten har innebygde funksjoner som en nettleser, musikkbiblioteket og et fotogalleri. IPod Touch iOS 4 har også en funksjon som heter Facetime, en ansikt-til-ansikt-kommunikasjon tjeneste som lar sin eier for å kommunisere med andre brukere Apple-enhet. Standarden bruk av iPod Touch iOS 4 er ganske grei.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Power" knappen på iPod Touch for å slå den på.

2 Trykk på "App Store" ikonet for å starte programmet. Du kan bla gjennom de tilgjengelige applikasjoner i App Store. Deretter velger, laste ned og installeres automatisk til iPod Touch iOS 4.

3 Koble synkroniseringskabelen inn i "Sync" port på iPod Touch, og koble den andre enden av kabelen inn i en ledig USB-port på datamaskinen. Start iTunes-programmet på datamaskinen for å synkronisere iPod Touch med musikk, videoer og bilder i iTunes-biblioteket ved å klikke på "Sync" -knappen i hovedvinduet i iTunes-programmet.

4 Trykk på "iPod" -ikonet på iPod Touch iOS 4 for å starte mediebiblioteket søknad. Velg en musikk- eller videofilen fra det biblioteket. Trykk på "Play" knappen for å se en video eller lytte til musikk utvalg.

5 Trykk på "Facetime" -ikonet på iPod Touch iOS 4 for å starte programmet, deretter bla gjennom listen over tilgjengelige kontakter, og velg en Facetime-kontakt. Trykk på "Ring" -knappen i programmet for å ringe kontakten fra listen.