Hvordan bruke en iPod som stoppeklokke

Du kan bruke en iPod som stoppeklokke mens du lytter til musikk som du har lagret på maskinen. Den iPods ekstra funksjoner som lar deg holde oversikt over rundetidene dine, og selv bidra til å vise din fremgang som rundetidene bedre. Du kan trene mens du lytter til favorittlåtene dine eller ta opp på et par podcaster samtidig holde en oversikt over de beste tidene med iPod stoppeklokke funksjonen.

Bruksanvisning

1 Trykk på en knapp for å slå på iPod på. Når iPod er slått på, skal du se hovedmenyen.

2 Bruk klikkehjulet, den store knappen under visning vinduet for å flytte nedover listen over menyalternativer. Stopp når du har markert "Extras". Dette vil trekke opp et tilbehør menyen.

3 Flytt gjennom alternativene på tilbehøret meny med klikkehjulet og marker "Stoppeklokke." Trykk på knappen i midten, som er inne klikkehjulet.

4 Velg "Timer" ved hjelp av klikkehjulet og på midtknappen, som vil trekke ned en meny med alternativer for tidtakeren. Marker "Start" -knappen for å begynne å bruke iPod som stoppeklokke.

5 Bruk "Lap" til å holde oversikt over rundetidene dine. IPod vil vise deg den totale tiden du har brukt stoppeklokken samt tidligere rundetider.

6 Klikk på "Pause" -knappen for å midlertidig suspendere Stoppeklokken, og markere og velg "Fortsett" knappen for å starte stoppeklokken.

7 Klikk på "Ferdig" -knappen når du er ferdig med å bruke iPod som stoppeklokke. Du kan velge å lagre de gangene du har tatt med stoppeklokken.

Hint

  • Du kan bruke iPod til å spille musikk mens du er timingen runder eller på annen måte bruke iPod som stoppeklokke.
  • Du kan sjekke ut tidligere rundetidene ved å trekke ned "Timer" -menyen og velge en av de lagrede sett med rundetider. Marker økten du vil vise, og klikk på midtknappen.
  • Hvis du ikke ønsker at et bestemt sett av rundetider som er lagret på din iPod lenger, klikk på rundetidene, og velg deretter "Delete" -knappen.
  • Beskytt iPod mot støt mens du trener. IPod har mange sensitive deler og komponenter, som du kan beskytte ved å kjøpe og bruke en iPod tilfelle.