Hvordan bruke en Casio Exilim kamera

Casio Exilim kamera er et digitalt kamera som er en av de lavest priset digitalkameraer, men fortsatt et trøkk med sine 7,2 megapiksler. Det har også fått positive anmeldelser fra La oss gå Digital og Digital Camera Review. Les denne eHow å lære å bruke et Casio Exilim kamera.

Bruksanvisning

1 Lå Casio Exilim kamera på bordet, linsesiden ned.

2 Trykk på batteridekselet (plassert nederst til høyre på kameraet), skyv dekselet til høyre, løft enden opp og til høyre, utsette batteribrønnen.

3 Sett batteriet i bukten med den trykte siden opp. Lukk lokket.

4 Lad Casio Exilim kameraets batteri ved hjelp av USB-krybben. Plugg den ene enden av vekselstrømladeren til USB-krybben og strømkabelen inn i stikkontakten.

5 Sett kameraet i holderen (LCD-skjermen vil være mot deg), og vente til det lyser grønt før du tar kameraet. En full opplading av batteriet tar minst to timer.

6 Trykk på strømknappen som er merket ON / OFF. Trykk på pilene for å velge det språket du ønsker. Trykk på SET når du er ferdig.

7 Velg området der du skal bruke kameraet ved å trykke pilene og trykk på SET.

8 Hit opp og pil ned for å velge by, og trykk deretter på SET.

9 Bruk opp og ned pilene for å velge den tiden av døgnet (EST, DST og så videre).

10 Velg hvordan du ønsker å vise datoen ved å bruke opp og pil ned. Bruk venstre og høyre piltaster for å velge tid og dato.

11 Trykk SET, deretter slå av Casio Exilim kamera.

12 Kjøpe et minnekort bør du bestemmer deg for å ha økt minne for Casio Exilim kamera. Sett inn kortet i sporet gitt under batteridekselet. Kort kan bli funnet på noe stort boks eller fotoforretninger. Vær sikker på at kortet er satt inn slik at forsiden av kortet vender opp.

1. 3 Slå på Casio Exilim kamera og trykk på MENU.

14 Trykk på venstre og høyre piltast for å velge SET UP. Trykk på pil ned for å velge FORMAT, og trykk deretter på høyrepilen. Trykk pil opp for å velge FORMAT, trykk deretter på SET.

15 Vent til prosessen er ferdig før du fortsetter. Meldingen "vent" vil forsvinne fra LCD-skjermen.

16 Ta et bilde ved å trykke på kameraikonet øverst til høyre på kameraet. Bruk av bildet som du ønsker, og trykk deretter på utløserknappen. Hold kameraet i ro.

17 La kameraet selv fokus ved å trykke på utløserknappen bare halvveis ned. Når du hører to pip, trykker du utløserknappen helt ned.

18 Se bildene du har tatt ved å trykke på PLAY-knappen ved siden av kameraikonet på toppen av kameraet. PLAY-ikonet ser ut som en stor pil som peker mot høyre. Trykk på venstre og høyre piltast for å bla gjennom bildene du har tatt. Trykk på kameraikonet for å ta flere bilder.

19 Skyt en film ved å trykke på kameraikonet og deretter trykke på opptaksknappen. Dette ligger helt til høyre på kameraet over pilene. Trykke på opptaksknappen igjen for å stoppe opptaket.

20 Laste inn bilder fra din Casio Exilim kamera ved å installere kameraets drivere, må du koble til USB-kabelen fra vugge til USB-porten på datamaskinen. Trykk på strømknappen på kameraet, og trykk deretter på MENU. Velg USB på OPPSETT-menyen, og trykk deretter på høyre knapp. Trykk på opp og ned pilene for å velge "Mass Storage". Trykk på SET. Slå av kameraet, og deretter sette den på holderen. Trykk på USB-knappen, og bildene lastes ned til din datamaskin.