Hvordan bruke en Canon SD870

Hvordan bruke en Canon SD870


Utgitt av Canon i 2007, er Canon SD870 en kompakt "pek og skyt" digitalkamera. I hjertet av den SD870 er en åtte megapikslers CCD (Charge Coupled Device) sensor som passer til en 3,8x optisk zoomobjektiv. Bildene er tatt av den SD870 kan gjennomgås på sin massive tre-tommers LCD (Liquid Crystal Display) som dominerer baksiden av kameraet. Kameraet er designet for å være en lett-å-bruke pek-og-skyt kamera som kan gjennomføres i jakkelommen eller i en liten pose.

Bruksanvisning

1 Hold kameraet i hånden, snu den opp ned og installere en fersk oppladet batteri og en "SD" minnekort. Trykk på "On / Off" knappen på toppen av kameraet, og skyv "Tre posisjon" bryteren til enten "Film", "Scene" eller "Camera" modus.

2 Trykk på "Meny" -knappen, og velge opptaksmodus du ønsker å skyte med. Du kan også programmere "Direct print" knapp som er plassert på baksiden av kameraet for å være en "Direkte tilgang" -knappen til din mest brukte funksjonen. Hvis du bruker eksponeringsinnstilling kompensasjon når du fotograferer, en funksjon som er normalt tilgjengelig via kameraets menyer, kan du sette programmet på denne knappen som når trykket vil raskt bringe deg til eksponeringskompensasjon innstillinger.

3 Hold kameraet foran ansiktet. Kameraet har ikke optisk søker. All din sammensetning er gjort gjennom LCD søkeren. Juster brennvidden på objektivet ved å skyve kragen bryteren som omgir utløseren.

4 Trykk på utløseren halvveis for å aktivere kameraets autofokus og målemetoder. Når du er fornøyd med bildet på skjermen, trykk på utløseren helt ned for å ta bildet.