Hvordan bruke en Canon SD1000

Digitale kameraer har blitt svært populære og de fleste kameraprodusenter har utviklet en linje av kameraer med digital teknologi for dette markedet. En av Canons digitale kamera tilbud er SD1000, et meget kompakt og allsidig Secure Digital 7.1 megapikslers kamera. Den SD1000 har 3x optisk zoom (35-105 mm), en 2,5 tommers LCD-skjerm, en Digic III bildeprosessor, og en zooming optisk søker. Kameraet kan kobles til datamaskiner og kompatible skrivere.

Bruksanvisning

Grunnleggende Bruksanvisning for den SD1000

1 Lad batteriet før du bruker kameraet ved å sette inn batteriet i batteriladeren, samkjøre merket på batteriet med merket på laderen. Deretter kobler batteriladeren til et strømuttak, enten direkte eller ved bruk av strømledningen. Når batteriet er ladet (tar ca 1 ½ time), åpne kort / batteri dekselet til minnesporet, skyv batterilåsen i pilens retning, og sett batteriet inn i batterisporet til det klikker på plass. Deretter lukker / batteri dekselet til minnekortsporet hvis du ikke installerer minnekortet også. Hvis du installerer minnekortet, går du til trinn 2.

2 Sett inn minnekortet. Åpne kort / batteri dekselet til minnesporet og sett inn minnekortet i minnekortsporet (merket med kortikonet minne). Lukk / batteri dekselet til minnekortsporet.

3 Still inn dato og klokkeslett. Først ved å trykke på "Power" -knappen. Deretter bruker de horisontale retning pilknappene for å velge et element som skal endres, og de vertikale pilknappene for å endre verdien. Kontroller at dato / klokkeslett er riktige ved å trykke på "Func./Set" knappen og sjekke avlesning.

4 Angi displayspråk. Først flytter på "Mode" bryteren til avspilling, og deretter holder du nede "Func./Set" -knappen og trykk på "Meny" -knappen. Neste bruker de horisontale og vertikale pilknappene for å velge et språk, og trykk deretter på "Func./Set" -knappen.

5 Velg en opptaksmodus. Flytt "Mode" bryteren til Rec (svart kameraikonet) eller Movie (film kameraikon). Deretter trykker du "Func./Set" -knappen, og bruk de horisontale piltastene til å velge en modus. Deretter trykker du på "Func./Set" -knappen.

6 Ta et bilde. Først ved å trykke på "Power" knappen og vent til Start-up bilde skal vises i LCD-skjermen. Deretter flytter "Shooting Mode" bryteren til Rec (svart kameraikon) og trykk på "Func./Set" -knappen. Neste bruker de horisontale og vertikale pilknappene for å velge Auto (hvit kameraikon). Deretter rett kameraet mot motivet som skal fotograferes, og trykk på "Shutter" knappen halvveis ned for å fokusere kameraet. Deretter trykker du på "Shutter" -knappen helt til opptak av bildet. Den "Shutter" lyd vil spille og indikatoren blinker grønt når bildet tas opp.

7 Gjennomgå bildet rett etter opptak. Mens bildet fremdeles vises i displayet, fortsette å holde nede "Shutter" -knappen for å fortsette å se på bildet eller trykk på "Func./Set" -knappen. For å avbryte visning av bildet, trykker du på "Shutter" knappen halvveis ned.

8 Bruk Flash eller Zoom. Hvis du vil bruke blitsen, trykk på "Flash" -ikonet (lyn) og bruke de horisontale pilene til å velge mellom "Auto", "On" eller "Off". Slik bruker du zoom, flytter du "zoom-hendelen" (som ligger på toppen av kameraet) til vidvinkel (ikon med tre oppover peker piler) eller Tele (ikon med en oppadgående pil).

Grunnleggende utskrift Instruksjoner for SD1000

9 Koble kameraet til en skriver. Sett skriverikonet enden av den medfølgende grensesnittkabelen til skriverporten. Sett den andre enden (med kameraikon) av grensesnittkabelen til kameraporten. Slå på skriveren.

10 Sett kameraet i "Playback Mode" og slå på kameraet. Displayet vil vise ulike ikoner som representerer mulige skrivermodeller.

11 Bruk horisontale pilknappene for å velge bildet som skal skrives ut, og trykk på skriverikonet. Skriverikonet blinker blått og utskriften starter

Hint

  • For å fjerne batteriet, skyv batterilåsen i retning av pilen og hold den der mens utpakking av battery.To ta ut minnekortet, skyver batterilåsen i retning av pilen og hold den there.Push minnekortet i til det klikker og utgivelser. Trekke ut kortet.
  • Kontroller at minnekortet er riktig vei før du setter for å sikre riktig ytelse. Feil innsetting kan skade kameraet eller føre til at det malfunction.The litium oppladbare batteriet må lades i minst fire timer før du bruker kameraet. Den lader automatisk fra de største battery.These instruksjonene dekker bare de grunnleggende driftsmåten, men SD1000 systemet har mye mer kapasitet og mange flere funksjoner.