Hvordan bruke en Canon Powershot kamera

Hvordan bruke en Canon Powershot kamera


Canons Powershot pek-og-skyt digitale kameraer er fullpakket med funksjoner og er høyt på kvalitet. Mer enn 20 ulike modeller i Powershot linjen er tilgjengelige, og noen Powershot-pakke flere funksjoner enn andre. Når det er sagt, mange kontroller, funksjoner og attributter - spesielt viktige - deles på tvers av Power linjen. Mestre disse grunnleggende kontroller lar hvem som helst ta høy kvalitet, profesjonelt utseende bilder.

Bruksanvisning

Bli kjent med Powershot funksjoner.

1 Med det store utvalget av Canon-kameraer som selges under Power navn, ulike Powershot har ulike metoder for å få tilgang til de samme grunnleggende funksjonene. Noen Powershot-kameraer bruker en touch-screen grensesnitt; andre fortsatt stole på konvensjonelle knapper og ringer. Å vite hvordan du får tilgang til grunnleggende funksjonene som gjør fotografering med Power enklere og morsommere. Tilbringe litt tid med brukerhåndboken, eller bare spille med Powershot knapper, tilbyr noen innsikt i hva som gjør kameraet arbeid.

2 Hver Canon Powershot (som gjør alle digitalkameraer) kommer med en "standard" Auto opptaksmodus, der kameraet bestemmer en riktig eksponering, ISO og blits for den tiltenkte bildet automatisk. Enkelte innstillinger, inkludert blits på / av, grunnleggende ISO-kontroller og makrofunksjoner kan justeres i denne modusen. I kontrollene og skjermmeny, denne Auto standardmodus symbolisert med en silhuett av et kamera.

3 Canon Powershot kameraer har også en modifisert Auto-modus som tillater brukere å justere innstillingene manuelt slik som ISO, hvitbalanse, blitsstyrken og lukkertid. Ikonet for denne modusen er samme kamera silhuett sett brukes for standard Auto-modus, men med stor "M" ved siden av den. Flere erfarne brukere vil bruke denne modusen for mer kontroll over sin Powershot, slik at de kan ta mer profesjonelt utseende bilder.

4 Et kamera flash har potensial til å forbedre og ødelegge et bilde. Noen ganger kan en blits er nødvendig på en solrik dag for å lyse et objekt gjemmer seg i skyggen; og noen ganger en flash gir en hard lys til et objekt som var vakkert badet i naturlig, ambient lys. Justere flash på en Powershot er enkelt: tilgang til blitsstyring - merket med et lyn som bunnen er en pil som peker ned - lar Power brukere avgjøre om blitsen skal alltid brann, aldri brann, eller brann når kameraet mener det er OK å gjøre det.

5 Bruke makrokontroller - merket med en silhuett av en tulipan på kontrollhjulet - gjør et Canon Powershot å lettere fokusere på et objekt som er nær objektivet. Makromodus er flott for å ta bilder av blomster, detaljbilder av et objekt, eller til og med tekst på en side. Motsatt trykke på Macro Mode knappen bringer også opp muligheten for uendelig fokus - for gjenstander langt borte i det fjerne (som fjell) - og gå autofokusmodus tilbake til "normal".

6 Canon Powershot kommer med en rekke forhåndsprogrammerte kreative innstillinger som automatisk justerer lukker, hvitbalanse, blits og ISO-innstillinger for scenarier inkludert innendørs fester, utendørs fyrverkeri, nattlige utsikter og dager på stranden. På kontrollhjulet, er Creative Modes ikonet bokstavene "SCN".

7 Når de ønskede innstillinger har blitt ringt inn, skyte selve bildet. Bruk den innebygde skjermen som søker å komponere bildet. Trykk lukkerknappen halvveis ned for å utløse Power auto fokus; når bildet er i fokus, trykk utløserknappen helt ned for å ta bildet.