Hvordan bruke en britisk iPhone på en spansk SIM

Hvordan bruke en britisk iPhone på en spansk SIM


For å bruke en iPhone kjøpt i Storbritannia med en spansk Subscriber Identity Module-kort, låse opp telefonen. Hendene er "låst", eller programmert til å jobbe med nettverket av en mobilleverandør. Bestem din iPhone låse valgbarhet og har en låse forespørsel sendes til Apple. Når iPhone er vellykket ulåst, aktivere spansk SIM-kort for umiddelbar bruk. Prosessen er ikke rask, men planlegging gjør for kontinuerlig bruk av din iPhone.

Bruksanvisning

1 Kontakt mobiloperatøren og spørre om telefonen din er kvalifisert til å være ulåst. Mange britiske mobile tjenesteleverandører vil ikke låse opp iPhone til den opprinnelige kontrakten er ferdig.

2 Be om at tjenesteleverandøren sende en forespørsel direkte til Apple på dine vegne for å låse opp telefonen din. Leverandøren vil trenge informasjon, inkludert IMEI-nummeret for å fullføre forespørselen.

3 Vent til melding om at forespørselen ble innvilget. Det tar tre til 14 virkedager å behandle din forespørsel. Leverandøren sender deg en tekstmelding eller en e-post som indikerer en vellykket låse opp.

4 Utfør en full gjenoppretting på håndsettet. Installer den nyeste versjonen av iTunes på din iPhone og koble enheten til datamaskinen ved hjelp av datamaskinen nedlasting kabelen som følger med telefonen. Sett bredere enden til iPhone og den minste enden til datamaskinens USB-port. Velg din iPhone når den vises under "Devices".

5 Velg "Summary" og "Restore". Om nødvendig, velg "Back Up" for å lagre eksisterende iPhone filer. Trykk på "Restore". Håndsettet skjermen viser "Koble til iTunes" under behandling. Prosessen er fullført når skjermen tømmes eller du ser "iPhone er aktivert." Håndsettet gjenopprette kan ikke fullføres uten Internett-tilkobling.

6 Gjenopprett telefonen din ved å velge en tidligere sikkerhetskopi i iTunes. Velger du "Klargjør som ny ..." skaper et nytt håndsett profil.

7 Sett en utbrettet binders i det lille hullet ved siden av hodetelefonkontakten på toppen av din iPhone. Åpne området og ta ut SIM-kortet. Bytt den ut med et SIM-kort fra en spansk mobiloperatøren. Spørre om spansk SIM-kort i området nærbutikker for å få de beste tilbudene.

8 Aktiver spansk leverandør av trådløse tjenester etter å ha satt inn nytt SIM-kort. Aktiveringsinstruksjoner under SIM-kort kjøpet.

Hint

  • Det koster ingenting å ha Apple låse opp iPhone.