Hvordan bruke en Blackberry telefon som et modem

Hvordan bruke en Blackberry telefon som et modem


Hvis du ikke har tilgang til Internett og eier en Blackberry telefon, kan du bruke telefonen til å etablere en Internett-tilkobling. Tethering, eller ved hjelp av telefon som et modem, bruker Blackberry-datatilkobling fra mobiloperatøren for å etablere en Internett-tilkobling på en datamaskin. Du kan sette opp din Blackberry telefon for å bruke som et modem ved hjelp av Blackberry Desktop Software. Programmet bidrar til å etablere en forbindelse i løpet av minutter.

Bruksanvisning

1 Sett inn installasjonsplaten Blackberry Desktop Software i datamaskinens optiske stasjon, og følg instruksjonene for å installere programmet. Hvis du ikke eier en plate, få tilgang til Blackberry hjemmeside og laste ned programmet. Installasjonen vil starte når programvaren er lastet ned.

2 Koble Blackberry-telefonen til datamaskinen. Telefonen kan kobles til enten en USB eller datakabel.

3 Åpne Blackberry Desktop Software program fra datamaskinens skrivebord.

4 Klikk "Verktøy" i programmets hovedvindu, velg deretter "Internett-innstillinger".

5 Klikk din mobiloperatør i "Profil" drop-down menyen. Innstillingene for å etablere en Internett-forbindelse blir automatisk påmeldt. Hvis leverandøren ikke er oppført, klikk på "Annet" og angir innstillingene som tilbys av mobiloperatøren din.

6 Klikk "OK" for å lagre innstillingene, og klikk deretter på "Tools" igjen. Klikk på "Start Mobile Internet."

7 Klikk på "Connect" og maskinen vil koble til Internett ved hjelp av Blackberry-telefonen som modem.