Hvordan bruke en Blackberry som en Internett-modem

Internett-deling, ved hjelp av Research in Motion (RIM) Blackberry, kan du koble til Internett på noen uvanlige steder. Med Internett-deling, kan du ta den bærbare datamaskinen til parken og arbeide på nettet, selv om det ikke er noen trådløse Internett-nettverk for deg å bruke. I stedet vil du bruke Blackberry Internet for å koble den bærbare datamaskinen. Selv om det er mange programmer på markedet som kan hjelpe deg slå din RIM Blackberry til en Internett-modem, er det bare Blackberry Desktop Manager er distribuert av Research in Motion uten kostnad.

Bruksanvisning

1 Slå på RIM Blackberry. Koble den til datamaskinen via USB-porten.

2 Åpne Blackberry Desktop Manager. Gå til Start> Alle programmer> Blackberry> Desktop Manager.

3 Åpne IP Modem-funksjonen fra Blackberry Desktop Manager hjemmesiden til. Klikk på "Konfigurer" for å redigere tilkoblingsinnstillingene. Skriv inn tilkoblingsinnstillingene for mobiloperatøren. (Se "Resource 2" i avsnittet nedenfor) Trykk "Ok" for å lagre tilkoblingsinnstillingene.

4 Klikk på "Connect" for å koble til å begynne Internett-deling. Klikk "Disconnect" når du er ferdig.

Hint

  • Mobile tjenesteleverandører kan endre sine innstillinger tilkoblinger når som helst. Den beste kilden for tilkoblingsinnstillingene er mobilleverandørens kundeservice.
  • Noen mobile tjenesteleverandører krever at du har visse mobile servicefunksjoner på din plan for å bruke RIM Blackberry som Internett-modem. Priser kan variere. Noen selskaper, som Verizon og AT & T, også foretrekker at du bruker egne programmer for Internett-deling. Kontakt mobiloperatøren for mer informasjon.