Hvordan bruke en alt-i-ett faksmaskin uten en fasttelefon

Hvordan bruke en alt-i-ett faksmaskin uten en fasttelefon


Faksmaskin når standard utstyr i alle kontor- og mange hjem, fortsatt tjene en funksjon selv om andre kommunikasjonsteknologi har overskygget dem. Faksmaskiner krever en fasttelefon til å overføre data. Hvis du ikke har en fasttelefon, forblir en alt-i-ett faksmaskin hendig for sine andre formål. Du kan bruke maskinen til å skanne, kopiere og skrive ut.

Bruksanvisning

1 Bruke maskinen til å lage svart-hvitt-kopier som om du bruker en frittstående kopimaskin.

2 Lag fargekopier av dokumenter, hvis maskinen tillater fargekopiering. Farge fotokopier er ideelle for formelle presentasjoner, rapporter eller annet materiale som drar nytte av et profesjonelt preg.

3 Bruk maskinen til kan skanne kopier av dokumentene dine, og deretter lagre dem på harddisken din og overføre dem via e-postvedlegg. På denne måten kan alt-i-ett faksmaskin fortsatt fungere indirekte som en to-veis kommunikasjon enhet selv uten en fasttelefon.

4 Bruke maskinen som en skriver. Send dine dokumenter fra datamaskinen til faksmaskin og velge maskinens "print" -knappen når dokumentet er overført.

5 Registrer deg for en tjeneste som eFax, en type online faks / e-post hybrid. Du kan koble maskinen til et kabelmodem eller DSL og sende og motta fakser.