Hvordan bruke Cannon DSLR kameraer

Canon DLSR-kameraer er et ideelt verktøy for den ambisiøse amatørfotograf. De tilbyr utskiftbare objektiver og høy bildeoppløsning, pluss et bilde i søkeren med LED-skjermer. De søkere bruker gjennom linsen visning og gi nyttig skyting informasjon og multi-punkts autofokus målinger. Canon DSLR kameraer leveres med nødvendig programvare for bildevisning, redigering og lagring. For å komme i gang med din Canon DSLR, må du feste objektiv, lade og sette inn batteriet, legger du inn minnekortet og installere bilde redigering programvare på datamaskinen.

Bruksanvisning

Setup

1 Sett batteriet i den medfølgende laderen. Når statuslampen på laderen lyser jevnt, er batteriet fulladet. Ta batteriet ut av laderen, vipper du spaken på undersiden av kameraet for å åpne batterirommet og sett inn batteriet.

2 Fjern det bakre objektivdeksel fra objektivet som følger med DSLR. Ta av dekselet av kameraet ved å trykke på utløserknappen ved siden av objektivfatningen, skru lokket for å slippe. Monter objektivet på kameraet ved å stille opp matchende indikatorer på linsen med tilsvarende prikk på kameraet. På EF-S objektiv disse prikkene er hvite, og på EF-objektiver de er røde. Sett objektivet og rotere mot utløseren til den sitter fast.

3 Sett inn kameraets minnekort ved å åpne døren på høyre side av kamerahuset. Pass på kanten av kortet med de ørsmå metallsporene går inn i kameraet først. Lukk døren, og kameraet er klart til å ta bilder.

Tar til og se bildene

4 Sett kameraets strømbryter til "On", og slå på "Mode" ringe til "Auto", det grønne rektangelet på urskiven. Se gjennom søkeren på kameraet og trykk forsiktig lukkerknappen halvveis ned. Når lukkeren når halvveis, se you''ll autofokuspunkter lyse opp i midten av søkeren, og opptaksinformasjon vises nær bunnen.

5 Rett kameraet mot ulike objekter og se hvordan autofokuspunkter endres, sammen med lukkertid, blenderåpning og eksponeringsmåling. Trykk på utløseren helt ned for å ta et bilde. Ta flere bilder for å få en følelse for kameraet, og for praksis innlasting av bilder på datamaskinen din.

6 Sett inn den medfølgende Canon bilderedigeringsprogram for kameraet til datamaskinen din i henhold til produsentens instruksjoner. Når programvaren er installert vil den oppdage kameraet når du kobler den til datamaskinen.

7 Sett den medfølgende USB-kabelen inn i en USB-port på datamaskinen. Finn USB-porten på venstre side av kameraet. Den er beskyttet av et gummideksel, lirke dette tilbake for å avdekke port, og sett den lille enden av kabelen. Slå på kameraet. Programvaren skal registrere kameraet og tilby å overføre bildene. Sjekk om mappen er valgt er der du ønsker dine bilder, og klikk for å laste ned. Bildet redigering programvare vil åpne og vise bildene, sammen med opptaksinformasjon.

Hint

  • Fest en UV filter på objektivet for å beskytte glasset mot riper. En solblender gir ekstra beskyttelse og reduserer gjenskinn.
  • Ta aldri linsen utendørs i vind eller støvete conditions.Keep ditt Canon DSLR ute av syne og låst i bilen. Forlat aldri uten tilsyn.