Hvordan bruke 4WD i en Trailblazer

Hvordan bruke 4WD i en Trailblazer


Chevy Trailblazer traff bil markedet i 2002 og viste seg i mange vurderinger for å være en svært slitesterk og kraftig kjøretøy. The Trailblazer, som er drevet av en rett sekssylindrede motoren er i stand til å generere over 275 hestekrefter, og er tilgjengelig i både 2- og 4-hjulstrekk. Den 4-hjulstrekk evne til Trailblazer er enkel å bruke på grunn av en dreieknapp og bilen endrer automatisk gir når glidning oppdages. Det er best å bruke en Trailblazer i 4-hjulstrekk modus på ulendt terreng, grusveier, eller i hellinger. 4-hjulstrekk er ikke anbefalt for normal ferdsel eller daglig bruk.

Bruksanvisning

1 Finn dreieknapp merket med 4 WD, eller fire, avhengig av hvilket år din Trailblazer ble produsert i. Avhengig av året, vil denne knappen enten være plassert på midten dashbordet eller i nærheten av den automatiske girskift.

2 Vri bryteren med klokken for å engasjere 4-hjulstrekk. Knotten har en ring rundt det som lyser opp når det er engasjert.

3 Kjør sakte over ujevne eller humpete grusveier. Til tross for sin 4-hjulstrekk evne, har Trailblazer relativt lav bakkeklaring og kan lett gni hardt på steinete terreng. Sakte stige stigninger også. Raske bestigninger i hellinger kan sette stor belastning på overføring og kan ødelegge bilen hvis den blir presset for hardt for lenge.