Hvordan Boost 3G hastigheter på HTC EVO

HTC Evo er en Android smarttelefon merket for bruk med Sprint trådløse nettverket. Det finnes to versjoner av HTC Evo - ". HTC Evo 3GD" the "HTC Evo 4G» og HTC 3D støtter 3G-hastigheter. Nærmere bestemt er det HTC Evo 3D i stand til opp til 14,4 MB nedlastingshastighet og opptil 5,76 MB opplastingshastighet. Du kan forbedre 3G-datahastigheter på HTC Evo ved å tilbakestille enhetens datainnstillinger for å omgå Sprint proxy.

Bruksanvisning

1 Slå av HTC Evo. Fjern telefonens batteridekselet. Ta ut batteriet. Skriv ned ESN nummer trykt på etiketten på innsiden av telefonens batterirommet. Sett inn batteriet. Plasser telefonens batteridekselet på igjen.

2 Kontakt Sprint å få den sekssifrede Master Tilskudd Låsekode for telefonen. Sprint kundeservice representant kan be deg om å gi deg telefonen ESN.

3 Slå på HTC Evo. Dial ## 3282 #.

4 Velg "Edit Mode." Skriv inn MSL koden for telefonen i "Passord" -boksen. Trykk "OK." Velg "Advanced".

5 Rull ned til og velg "RTSP / HTTP-innstilling."

6 Velg "HTTP proxy IP." Lag et notat av den opprinnelige HTTP proxy IP og tilbakestille den til "0.0.0.0". Velg "HTTP proxy port." Lag et notat av den opprinnelige HTTP proxy port og tilbakestille den til "0".

7 Velg "RTSP proxy IP." Lag et notat av den opprinnelige RTSP proxy IP og tilbakestille den til "0.0.0.0". Velg "RTSP proxy port." Lag et notat av den opprinnelige RTSP proxy port og tilbakestille den til "0".

8 Trykk på "Tilbake" for å gå tilbake til forrige skjermbilde. Trykk på "Meny" -knappen. Velg "Commit Modifikasjoner."

Hint

  • Du kan tilbakestille proxy-innstillingene tilbake til standardinnstillingene ved å gjenta trinn 3 til 8 og legge inn de opprinnelige innstillingene du noterte i trinn 6 og 7.
  • En alternativ metode for å skaffe telefonens MSL-kode er å installere en app som heter "MSL Reader" på telefonen.