Hvordan beregne skatt og tittel Avgifter på en brukt bil

Hvordan beregne skatt og tittel Avgifter på en brukt bil


De fleste stater belaste omsetningsavgift og tittel avgifter når du kjøper en brukt bil. Imidlertid vil noen forhandlere prøver å presse ut ekstra fortjeneste ved å fikle med ekstra gebyr etter at du har fullført forhandle prisen på bilen og du har la ned vakt. For nøyaktig beregne moms, må du vite hvordan statlige avgifter verdien av trade-in og forhandler insentiver samt salgsprisen på bilen.

Bruksanvisning

1 Fastslå den endelige salgsprisen på bilen.

2 Finn ut om din tilstand avgifter forhandler insentiver eller ikke. For eksempel, hvis staten skatt dem og den nye bilen er prisen er falt med $ 1000 på grunn av en produsent rabatt, må du betale moms på at $ 1000, selv om det ikke var en del av salgsprisen. Dermed, hvis du har betalt $ 23000 etter rabatter, ville du må betale merverdiavgift på $ 24,000.

3 Sjekk om staten tilbyr en omsetningsavgift pause for verdien av handelen. Hvis staten tilbyr denne skatt pause, du betaler bare moms på forskjellen mellom prisen på den nye bilen, og verdien av den gamle bilen. For eksempel vil hvis du handler i en $ 6000 bil kjøpe en $ 24,000 bil, og staten tilbyr denne skatt pause, vil du kun betale moms på $ 18 000, ikke $ 24,000.

4 Finn ut hva staten, kommuner og fylkeskommuner salg skattesatser er for ditt område (se Ressurser).

5 Multipliser salget skattesatsen med din skatt kjøpesummen. For eksempel, hvis summen av statlige, fylkeskommunale og lokale skatter var 8 prosent og den totale skattepliktige kostnaden av bilen var $ 18 000, vil din omsetningsavgift være $ 1440.

6 Ta kontakt med statens avdeling av motorvogner (DMV) for å finne ut hvor mye det vil koste å overføre tittelen på bilen og få bilskilt. Disse prisene varierer fra stat til stat, men er løst innen staten, uavhengig av prisen på bruktbil.