Hvordan behandle Clean en Jeep Rag Top

Det er ikke bare en Jeep ting. SUV med en myk (eller fille) toppen trenger også litt ekstra nøye med å beskytte dem mot elementene. Hvis du er ute etter å få topp dollar ved videresalg tid, eller du bare ønsker å forlenge levetiden på fille topp og holde den ser sitt beste, bruke disse tipsene.

Bruksanvisning

1 Praksis forebyggende for å holde innebygd skitt, salt rester og veien fett fra å bygge opp. Kjøp en lang, myk børste og vaske fille topp annenhver uke med en mild oppvask såpe og vann; rens grundig. Eller ta jeep til bilvask og bruke skurebørste og vask syklus. Etter skylling, bruk en myk, lofri bomullsklut (tøybleier er bra) for å tørke.

2 Bruk en vannfri håndrens som Gojo (tilgjengelig i jernvareforretninger) for å fjerne vanskelige flekker og fett. Begynn med en liten mengde og teste et lite synlig område først. Avslutt med en grundig vask med mild såpe og vann og skyll.

3 Flere produkter har blitt formulert spesielt for rengjøring jeep topper. Se Resources nedenfor for linker til hvor du kan kjøpe disse produktene på nettet.

Hint

  • Ikke bruk vanlige rengjøringsmidler som vindusspyler eller allrengjøringsmidler laget for hjemmet. Mange av disse inneholder alkohol, som kan kjedelig eller skade overflaten.