Hvordan balansere koble stenger

Balansering et sett med forbindelsesstenger er prosessen med å endre stengene, slik at de alle veier det samme. Balansering og eller lysne en motor interne komponenter er en hevdvunnen teknikk i byggingen av ytelse motorer. En motorens interne komponenter inkluderer deler som veivaksel, stempler og kobler stenger. Jo mer balansert og tenne disse komponentene er, jo bedre motoren din vil utføre, med jevnere turtall og flere hestekrefter.

Bruksanvisning

1 Rengjør kobler stenger med avfettingsmiddel. Du kan også ha dem hot-tanket (kjemisk renset) av en maskin butikk, som er en mye mer effektiv måte å få dem helt rene.

2 Undersøke lengden av stavene. Du skal se en avstøpning søm kjører ned på siden av stangen. Bruke en Dremel å slipe denne søm av av alle stengene. Ikke riv stangen eller fjerne alt materiale i tillegg til casting søm selv.

3 Glatt ut slipemerker med en runde sliping verktøyet på en dremel eller en high-speed die jeksel. Poenget her er ikke helt polere stangen, men for å eliminere slipemerker og glatte ut metallet.

4 Plasser stenger på en balanserende festet (se Ressurser) for å veie begge ender av stangen. En balansering lampen er en enhet som inneholder en ende av stangen fri, og plasserer den andre enden på skalaen slik at vekten av hver ende av stangen kan bestemmes.

5 Måle vekten av begge ender av forbindelsesstengene på skalaen. Du vil bli lysere de tyngste stenger ned til vekten av de letteste stengene med terningen jeksel eller dremel.

6 Sliper bort overskytende materiale fra begge ender av staven, ved hjelp av en dyse kvern eller Dremel, inntil de alle veie den samme som den letteste stangen i settet. Stopp og måle ofte for å unngå å fjerne overflødig materiale. For å unngå svekkelse av stangen, ikke slipe av materiale i midten av stangen eller materiale som er meget nær der stangen er festet til veivakselen eller til stempelet. I stedet fjerne materiale fra de ytre ender av stavene. Det bør være ekstra materialet i disse områdene som kan fjernes.