Hvordan balansere dekkene på en Acura TSX

Hvordan balansere dekkene på en Acura TSX


Acura TSX er en veldig fancy og sporty bil. For å se på det du kanskje tror det er umulig å fikse noe hjemme uten massevis av erfaring. Sannheten er at du kan gjøre mange vanlige vedlikehold reparasjoner hjemme. En jobb som kan virke vanskelig å gjøre hjemme er å balansere dekkene. Feil balanse kan føre til en haug med spørsmål som ratt vibrasjoner og dekkslitasje. Med bare noen få verktøy kan du korrigere saldoen på din Acura TSX seg hjemme i oppkjørselen din. Vær forberedt på å bruke ca 20 minutter per hjulet til å utføre denne oppgaven.

Bruksanvisning

1 Parkere Acura på et flatt område og sette i nødbremsen.

2 Sett tre blokkene bak og foran ett av hjulene du ikke jobber med ennå.

3 Jekk opp dekket du ønsker å jobbe på og plassere jekken stå under rammen eller akselen for ekstra sikkerhet.

4 Fjern lug nuts med bilen lug skiftenøkkel ved å skru mutterne mot klokken.

5 Sett opp din boble balanserer på et plant underlag. Sjekk ut boblen balanserer å bli klar over sin design og funksjoner. Du vil merke hvordan balanserer har en plate på toppen som har en boble i det. På siden av balancer er en manuell spak som vil heve hjulet slik at balansering vil fungere.

6 Løft dekk på balanserer toppen og legg den flatt. Sørge for at boblen del av platen er sett gjennom sentrum av hjulet. Målet er å sentrere den boblen. Trykk ned håndtaket for å løfte dekket til balanseinnstillingen.

7 Still dine tape vekt på områder på dekk for å sentrere boblen. Når boblen er sentrert, fjern backing på båndet vekter og installere dem. Du vil installere dem på hjulet rett bak eiken området. Når du har installert vektene og boblen er i sentrum, er dekk balansert.

8 Installer dekk og hjul tilbake på bilen med lug mutter skiftenøkkel. Fjern støtten og senk jack ned igjen.

9 Har alle de ovennevnte for hvert hjul på bilen inntil alle fire dekk er balansert.

Hint

  • Bruken av bilen jack og hjulmutternøkkel er detaljert i din Acura brukerhåndboken.