Hvordan avgjøre Wheel Trim Størrelser på biler

Hvordan avgjøre Wheel Trim Størrelser på biler


Selv om det kan høres ut som en vanskelig oppgave, å bestemme trim størrelse for bilen hjul er faktisk enkelt å gjøre. Det er mulig å finne hjulet trim størrelse og kjøpe tilpassede tilbehør til din bil uten å bruke komplisert matematikk eller som krever assistanse fra en bil grafen. Innkjøp hjul trim tilbehør på nettet kan spare tid og penger og gir praktiske handle hjemmefra.

Bruksanvisning

1 Inspiser en av dekkene på bilen din. Se etter en kombinasjon av bokstaver og tall trykt på sideveggen. Hvert dekk er pålagt å ha et identifikasjonskode. Noen kan synes som hevet tall og bokstaver på sideveggen. Hvis dekket er slitt, kan koden være vanskelig å lese, så du må kanskje se nøye.

2 Les tallene skrevet rett etter "R." Se etter en to-sifret nummer som vanligvis vil være mellom 13 og 18, men det kan variere fra ett dekk til den neste. For eksempel, hvis dekkene dine er kodet som "R17," det betyr 17- tommers hjul trim kreves.

3 Handle på nettet for kostnadsbesparelser og bekvemmelighet nå som du har identifisert hjulet trim størrelsen på bilen din.

Hint

  • Ikke bruk et målebånd eller linjal for å måle dekkene. Denne målingen vil være større enn du trenger, og ikke nøyaktig gjenspeiler trim størrelsen på hjulet.