Hvordan Avbryt Toyotas dekk presset varslingssystem

Hvordan Avbryt Toyotas dekk presset varslingssystem


Toyota har en lys på instrumentpanelet for å advare drivere hvis dekkene ikke er fullt oppblåst. Lyset ligner en flat dekk med et utropstegn i midten av dekket. Hvis denne lampen lyser, må du finne årsaken for å avbryte lys. Når dekkene er riktig lufttrykk, vil lyset slå seg av.

Bruksanvisning

1 Sjekk lufttrykket i alle fire dekkene med et dekk trykkmåler. Bare gjøre dette når dekkene er kalde og bilen er parkert i minst tre timer, ifølge Toyota 4Runner 2004 Brukerveiledning. Varm luft i dekkene vil føre til at måleren til å lese et høyere dekktrykk.

2 Les bilens manuell eller dekk informasjonen du har mottatt fra dekk forhandler, hvis dekkene ikke er originalt på bilen. Denne informasjonen vil fortelle deg riktig dekktrykk for din bil og dekk.

3 Bruke en luftpumpe for å fylle dekket (e) med luft, ved et lavere trykk enn det som er anbefalt. Dette bør avbryte dekktrykk varslingssystem. De fleste bensinstasjoner har luftpumper å fylle bildekk.

4 Hvis sensoren lyset ikke slår seg av, kontrollere og fylle (om nødvendig) reservehjul. Sensorene er også forbundet med bilens reservehjul.

5 Besøk din lokale Toyota forhandleren hvis dekket lyset ikke avbryte selv etter at alle fem dekkene er innenfor akseptable trykkgrensene. I dette tilfellet kan det være et problem med selve systemet.

Hint

  • Toyota sier at dekktrykket varslingssystem kan svikte i snøen eller om vinterdekk eller kjettinger brukes.