Hvordan aktivere en iPhone Fra å være funksjonshemmet

Hvordan aktivere en iPhone Fra å være funksjonshemmet


iPhone-brukere har muligheten til å sette et sikkerhetspassord firesifret når du slår eller låse opp sine telefoner. Hvis feil passord for mange ganger, men vil telefonen deaktivere seg selv, slik at ingen å låse den opp --- selv når riktig passord er tastet inn. For å få tilgang til iPhone igjen, må brukeren tilbakestille passordet ved å gjenopprette telefonen fra en sikkerhetskopi ved hjelp av iTunes.

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes på datamaskinen. Sørg for at din iTunes-programvaren er den nyeste versjonen. Hvis ikke, klikker du på "Oppdater" for å få den nyeste programvaren.

2 Koble iPhone til datamaskinen med USB-kabelen.

3 Klikk på din iPhone under «Enheter» i sidefeltet på venstre side av skjermen.

4 Velg "Summary" -fanen øverst på skjermen. Dette vil vise din iPhone informasjon.

5 Klikk på "Restore". Et vindu åpnes som spør om du ønsker å sikkerhetskopiere din iPhone. Hvis du nylig har sikkerhetskopiert eller synkronisert iPhone, er dette ikke nødvendig. Hvis ikke, klikker "Back Up". Dette vil lagre alle data som er lagret på din iPhone.

6 Velg "Restore" i neste vindu. Dette vil tilbakestille iPhone til originalinnstillingene.

7 Klikk "OK" etter iPhone har blitt tilbakestilt til fabrikkinnstillinger. «Koble til iTunes" -skjermen (et bilde av en USB-plugg peker til iTunes logo) vil vises på telefonen. La telefonen koblet til datamaskinen.

8 Velg sikkerhetskopierings datoen du ønsker å gjenopprette iPhone til og klikk "Fortsett". Dette vil overføre all informasjonen tilbake til din iPhone, slik at du kan få tilgang til det uten et firesifret passord.