Hvordan airplay fra en iPhone til en Windows-datamaskin

Hvordan airplay fra en iPhone til en Windows-datamaskin


AirPlay er en trådløs teknologi som er utviklet for å sende lyd- og videoinnhold fra din iPhone til en annen enhet, for eksempel en Apple TV eller Airport Express høyttalere. Selv om ikke laget for speiling din iPhone til en datamaskin, sende en AirPlay strømmen til skjermen er en nyttig funksjon hvis du trenger å ta skjermbilder av iPhone-skjermen, eller hvis du bare vil ha mer eiendomsmegler til å se en video eller spille et spill. En rekke tredjepartsprogrammer kan forfalske AirPlay-funksjonalitet, slik at din iPhone ser datamaskinen som en AirPlay-kompatibel enhet.

Bruksanvisning

AirServer

1 Naviger til AirServer nedlastingssiden (lenke i Resources) for å laste ned og installere AirServer. Programvaren er tilgjengelig som en gratis 7 dagers prøveversjon, og koster $ 15 å kjøpe, som i mai 2013.

2 Start AirServer når installasjonen er fullført. Hvis du ønsker å prøve programvaren før kjøpet, må du registrere deg gratis tilgang. En bekreftelseskode vil bli sendt til din e-post. Kopier og lim som bekreftelseskoden i AirServer å starte den gratis prøveperioden.

3 Trykk på AirPlay-knappen på din iPhone og velg din datamaskin fra listen over enheter å sende iPhone lyd eller video til. Et vindu med innholdet vil åpnes automatisk på Windows-datamaskinen.

reflektor

4 Naviger til Reflektor nedlastingssiden (lenke i Resources) for å laste ned og installere Reflektor. Programvaren er tilgjengelig som en gratis 10 minutters prøving og koster $ 13 for å kjøpe, som i mai 2013.

5 Start Reflektor når installasjonen er fullført og klikk "Prøv Reflector" å bruke 10 minutters gratis prøveversjon.

6 Trykk på AirPlay-knappen på din iPhone og velg din datamaskin fra listen over enheter å sende iPhone lyd eller video til. Innholdet vil bli vist på skjermen i fullskjermmodus.

XBMC

7 Naviger til XBMC nedlastingssiden (lenke i Resources) for å laste ned og installere XBMC.

8 Start XBMC når installasjonen er fullført og sveve over "System", deretter "Innstillinger".

9 Klikk på "Tjenester" og deretter sveve over "AirPlay" og klikk "Tillat XBMC for å få AirPlay innhold."

10 Trykk på AirPlay-knappen på din iPhone og velg din datamaskin fra listen over enheter å sende iPhone lyd eller video til datamaskinen. Innholdet vil bli vist på skjermen i fullskjermmodus.

Shairport4w

11 Naviger til Shairport4w nedlastingssiden (link i Resources) for å laste ned Shairport4w. I motsetning til AirServer, Reflektor, og XBMC, er Shairport4w spesielt utviklet for å gi lyd streaming fra iPhone til datamaskinen.

12 Pakk ut Shairport4w nedlasting og dobbeltklikker du EXE-filen for å åpne programmet.

1. 3 Konfigurer navnet på datamaskinen, og velg om du vil at programmet skal vise en melding ikonet, og hvis du vil at programmet skal starte automatisk når Windows starter opp.

14 Trykk på AirPlay-knappen på din iPhone og velg din datamaskin fra listen over enheter å sende iPhone lyd til datamaskinen.

Hint

  • AirServer, Reflektor og XBMC all støtte full iPhone speiling, hvis du har en iPhone 4S eller nyere. Å speile iPhone-skjermen til datamaskinen, dobbelt trykker på Hjem-knappen på din iPhone og trykk på AirPlay-knappen, deretter stiller du "Speiling" til "On".
  • Informasjonen i denne artikkelen gjelder AirPlaying en iPhone 5 til en Windows 8 datamaskin. Det kan variere litt eller betydelig med andre versjoner eller produkter.