Hvordan å stoppe uønsket e-post på mobilen

Uønskede e-poster kommer i form av tekstmeldinger på mobiltelefonen din, og de kan bli irriterende raskt. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn telefonnummeret ditt et sted på Internett, og du kan være i fare for å motta tonn e-post hver dag. Hvis du ikke vil at tekstene, er det enda mer irriterende når du må betale for dem også. Du kan sette opp en blokkeringslisten på telefonen din, slik at du ikke trenger å forholde seg til de uønskede tekster lenger.

Bruksanvisning

1 Gå til din mobiltelefon selskapets hjemmeside og følg instruksjonene for å blokkere uønskede tekstmeldinger (se lenker i Referanser og ressurser). Hvert selskap prosedyre varierer litt, men du vil være i stand til å lagre innstillingene og blokkere uønsket e-post.

2 Bestem hvem du vil blokkere. Du kan stoppe tekstmeldinger alle sammen, eller du kan velge spesifikke domenenavn, e-postadresser eller web kallenavn for å blokkere.

3 Ring din mobiltelefon leverandøren og sørge for at blokkeringslisten er satt opp riktig. Selskapet kan selv være i stand til å reversere noen kostnader du ikke samtykker til.

Hint

  • Hvis du bestemmer deg for å slutte tekstmeldinger alt sammen, vil du ikke motta noen meldinger.