Hvordan å programmere en Viewsat Xtreme

Hvordan å programmere en Viewsat Xtreme


Den Viewsat 2000 Xtreme er en gratis-til-luft satellitt-mottaker som har svært få begrensninger når det gjelder antall kanaler det kan motta, men ingen av dem kan bli sett uten riktig programmering. Det er mulig å programmere opptil to parabolantenner til denne mottakeren samtidig med viewsat mottakeren. Hvis du ikke har prøvd å programmere enheten til å plukke opp alle tilgjengelige kanaler, ikke bekymre deg. Med riktig opplæring, kan du ha det riktig konfigurert på under 10 minutter.

Bruksanvisning

1 Strøm på din viewsat mottakeren ved å trykke sin "Power" knappen. Strømknappen er plassert på baksiden av selve enheten.

2 Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen. Det ligger i sentrum av kontrolleren.

3 Marker "Installasjon" ved hjelp av fjernkontrollen opp piltast, og trykk deretter på "Velg" på fjernkontrollen. Installasjonsmenyen vises nå.

4 Marker "Antennae Setup" ved hjelp av fjern pil for å bla til det alternativet, og trykk deretter på "Velg" på fjernkontrollen. Alle tilgjengelige satellitter som mottakeren kan konfigureres til å jobbe med vil vises.

5 Rull med fjern pil-knappen for å utheve ønsket satellitt fra listen på skjermen, og trykk deretter på "Velg" og "Exit".

6 Åpne "Installasjon" menyen ved å bla til on-screen "meny" med fjernkontrollens piltastene, og deretter trykke "Select" på fjernkontrollen.

7 Gå til "Automatic Scan" ved hjelp av fjern pil-knappen for å markere det, og trykk "Velg" igjen på fjernkontrollen. En liste over tilgjengelige kanaler vil bli generert i løpet av et minutt forteller deg hvilke du vil være i stand til å motta. Trykk på "OK" -knappen for å fullføre prosedyren.