Hvordan å plukke de beste videokamera

Hvordan å plukke de beste videokamera


Kjøpe et videokamera kan være forvirrende, spesielt for førstegangskjøperen. Med så mange å velge mellom, massevis av mulige funksjoner og en rekke video nettside vurderinger, er det vanskelig å være sikker på om din beslutning. Teknologiutviklingen raskt, og selv nåværende videokamera eiere kan finne seg selv ut av vet. Før vi gjør en impuls kjøp, finne ut nøyaktig hva du trenger og som videokamera passer best som trenger.

Bruksanvisning

1 Lær "lingo." Forske og forstå alle de forskjellige funksjonene og alternativene er vanskelig hvis du ikke forstår terminologien. Ikke vite hvordan et videokamera funksjonene betyr at du ikke vet nøyaktig hva du leter etter, og i fremtiden kan det hende du oppdager at du har kjøpt feil kamera. De fleste elektronikk eller video nettsteder har en ordliste som vil hjelpe deg å forstå den nyeste videokamera teknologi.

2 Vet du hvor mye du vil bruke. Videokamera prisene varierer fra hundrevis av dollar til tusenvis av dollar. Vis kjøpet som en investering. Generelt, jo mer du bruker, jo flere funksjoner og kvalitet du får, men dette er ikke alltid sant. Lage et budsjett vil begrense dine valg og holde deg fra å impulsivt kjøpe mer videokamera enn du har råd til. Når du har bestemt kostnadsgrense, se etter de beste videokameraet innenfor rekkevidde.

3 Bestem hva slags bruker du er. Har du tenkt å bruke videokameraet til videofamilieferier, sportsarrangementer eller amatør filmer for Internett? Kommer du til å bruke det hovedsakelig inne eller ute, i dårlig lys eller med ekstern belysning? Har du års video erfaring og liker å eksperimentere og redigere eller er du en nybegynner? Hver av disse faktorene vil påvirke hvilke videokamera er best for deg og hvilke funksjoner du bør se etter.

4 Plukk som opptaksformat er best for deg. Videokameraer kan lagre video i mange formater, og hver har sine fordeler og ulemper. Flash-videokameraer posten til flash minnekort som ligner på digitale kameraer. Dual flash videokameraer posten til minnekort samt innebygd minne. MiniDV-videokameraer posten til miniDV kassetter, og harddisk videokameraer posten til en innebygd harddisk (HDD) ligner på en bærbar datamaskin. Hvis du trenger å vite mer om disse formatene før de bestemmer hva som er best for deg, bruke litt tid på å forske på Internett eller snakke med en nyttig elektronikkbutikk kontorist.

5 Bestem hva andre muligheter og funksjoner du trenger. Bruk litt tid på nettet å sjekke ut de mer populære elektronikk nettsider for å plukke og prioritere dine alternativer. Bestemme hvilken type sensorer du ønsker, ytelse i lite lys nivå, høy definisjon eller standard definisjon, styrke og type zoom, størrelse på søkeren, og forholdet mellom automatisk til manuell kontroll på et minimum.

6 Sjekk vurderinger for å begrense videokamera alternativene ned til det beste valget. Det er mange nettsteder som vil tillate deg å plukke dine valg og sammenligne videokamera modeller mot hverandre. Ved å kombinere alle de funksjonene du ønsker, innenfor budsjettet du har etablert, bør single ut som videokamera er best.

7 "Prøvekjøre" den beste pick, hvis mulig. Lese om funksjoner og alternativer på nettet og faktisk bruker dem er ganske annerledes. Hvis beste valget er tilgjengelig for kjøp i din lokale elektronikkbutikk, prøve det ut. Sørg for at funksjonene er enkle å bruke og kontrollene er brukervennlig. Stille spørsmål du har fortsatt å sikre at du har plukket det beste videokameraet til slutt.

Hint

  • Anmeldelser kan variere sterkt, så se etter et felles tema. Hvis flere rapporterer gode kommentarer om et videokamera, kan du ha større tro på et positivt valg. Spør venner og slektninger for anbefalinger basert på deres videokamera bruk.
  • Ikke tillat deg selv å bli påvirket av "kule" funksjoner som du aldri kan bruke. Du kan lett ende opp med å tilbringe mer enn budsjettet. Vær forsiktig med helt ny teknologi med mindre alle de innledende vurderinger har vært positive. Det kan fortsatt være "bugs" som må utarbeides.