Hvordan å opprettholde en Classic Car

Klassisk bil viser florerer med imponerende biler av alle merker og vintage år. For den klassiske bilentusiast, ingenting gir mer glede enn å beundre disse skjønnhetene. Hvis du er den stolte eier av en, er det viktig å opprettholde den riktig. Følg disse trinnene, og vintage din bil vil gi år med glede.

Bruksanvisning

1 Kjør klassisk bil for å holde den i god stand. Det gamle ordtaket "bruk det eller mist det" gjelder her. Det er ikke bra for alle typer motorkjøretøy å sitte i lange perioder uten å bli kjørt. Dekk, sel og smøremidler har en tendens til å bryte ned og tørke opp. Kjør bilen minst en gang eller to ganger i måneden. Start alltid motoren og la den varmes opp før du starter nedover veien. En rask tur rundt kvartalet vil gjøre. I det minste, skru opp motoren og la den gå i noen minutter.

2 Vask den ofte for å opprettholde en klassisk bil i god stand. Tillate smuss og støv å bygge opp er ikke bra for det ytre utseende eller for motordeler heller. Påfør beskyttende belegg på krom. Gi skinn eller vinyl seter en god rengjøring med beskyttende spray minst en eller to ganger i året. Det er ikke nødvendig å voks bilen din ofte. Faktisk kan for mye voksing skade malingen.

3 Skift olje regelmessig og holde massevis av gass i tanken for å opprettholde en klassisk bil i god stand. Olje vil bryte ned over en periode, og vil ikke beskytte motoren så godt som den burde. Sjekk med din lokale auto deler butikken for en drivstoffstabilisator additiv. Dette bidrar til å holde gassen frisk og er spesielt gunstig når en klassisk bil ikke er drevet ofte.

4 Hold bilen beskyttet mot vær. Dette er viktig hvis du ønsker å opprettholde en klassisk bil i god stand. Spesielt i områder hvor vintrene er harde, sørg for at klassiske bilen er godt beskyttet mot elementene. Hvis du ikke kan lagre din klassiske bilen i en garasje, kjøpe en bil dekke. Pass på at det er en enkel, lett deksel som gjør at bilen å "puste". Heavy lerret eller plast tarps anbefales ikke fordi de kan felle fuktighet og oppmuntre mugg.