Hvordan å farge baklys på en 2004 Mercedes C230

2004 Mercedes C230 var tilgjengelig som en Sport Coupe og Sport Sedan. Begge var utstyrt med en 1,8-liters rekkefiresylindret motor som produserte 189 hestekrefter og 192 fot-pounds av dreiemoment. Endring av baklysene på 2004 C230 med fargetone kan gi bilen et mer elegant utseende. Mange bruker fargetone på sine kjøretøy vinduer for verne- og estetiske grunner. Brekking baklysene er kun en kosmetisk oppgradering som dekker lyse rødt og hvitt av baklysene og gjør dem mindre synlige.

Bruksanvisning

1 rengjøre baklys overflaten med varmt vann, såpe og en fille grundig. Sørg for at du skrubbe noen tørket rusk ut av baklys linsen. Tørk av linsen med et rent håndkle. Rengjør linsen på nytt med glassrens og en ny håndkle. Fjern alt av såpe film og glass renere fra objektivet. Visse typer glass renere vil ødelegge fargetone, og såpe film vil vise gjennom fargetone. Ikke bruk samme håndkle for å fjerne glassrens som du gjorde for å tørke såpe, fordi det vil sette såpe film rett tilbake på objektivet.

2 Skill fargetone filmen fra papir eller plast backing og installere den siden som ble foret med backing på linsen. Sette inn et stort stykke fargetone film over baklys linsen og tack en liten del av filmen til midten av linsen. På grunn av krumningen på linsen, er du kommer til å jobbe fra midten utover når du påfører fargetone. Bruk hard nal-kort for å fjerne luftbobler mellom filmen og objektivet, skyve kortet fra midten av linsen til hjørnene.

3 Spør din assistent til å varme opp direkte Området rundt fargetone som allerede levd opp til linsen. Be ham om å ikke stoppe varmepistol på ett sted, og for å holde en flytende bevegelse går som spray maling i en sirkel med varmepistol. Påfør varme for ikke lenger enn 10 sekunders mellomrom. Strekk film med begge hendene, og arbeide filmen på linsen. Påfør hard nal kortet til filmen igjen, presser ut luftbobler mellom filmen og objektivet.

4 Spør din assistent til å søke varme som du vikle filmen rundt hjørnet av linsen, beveger seg mot fronten av Mercedes. Dette vil hjelpe filmen holder seg bedre på grunn av flere vinkler hvor linse kurver rundt hjørnet av bilen. Trekk filmen stramt og bruke den til hjørnet av linsen. Bruk hard kort for å presse luftboblen ut. Fortsett resten av filmen program med en middels til hjørner bevegelse med bilen. Påfør varme når det trengs.

5 Skritt tilbake og se hele filmen program for å sikre at du har fjernet alle luftboblene mellom film og baklys linse. Bruk varmepistol og hard card sammen for å fjerne noen streif bobler fra filmen og for å fullføre filmen laget programmet.

6 Kutt overflødig film fra baklys objektivet ved hjelp av en ny barberhøvel kniv. Hold kniven som du ville holde en liten artist pensel. Bruk langfingeren som en guide for å finne kantene av baklys linsen. Bruk en trekke slag med kniv i den ene hånden mens du trekker filmen semi-tett med den andre hånden. Ikke trekk for hardt på film eller du vil skille den fra baklys linsen.

7 Anvende en sluttvarmebehandling for de ytre hjørner av baklys linse for å krympe filmen rundt kantene av lyset. Dette vil tillate filmen å feste til lyset linsen på kantene. Bruk en konstant bevegelse som spray maling og stopper ikke på ett sted med varmepistol.

8 Gjenta trinn 1 til 7 for å fullføre baklys film programmet på den andre siden av Mercedes.

Hint

  • Ved hjelp av høyere andel røyk farget film som 50 prosent eller høyere vil tillate deg å ha et mørkt utseende på bilen samtidig gir lys gjennom. Bruk av farget tint film til bilens lys vil redusere intensiteten av noen lys nyansen er brukt til.
  • Retningen du bruke filmen vil variere om du er høyre- eller venstrehendt. Bruk den retningen som er mest behagelig. Hvis man ønsker å bruke filmen til den side av linsen og omgå det bakre av kjøretøyet, vil den ikke endre sluttresultat.
  • Frontlys og baklys film er ulovlig i enkelte stater. Ta kontakt med lokale myndigheter før du bruker noen farget film til bilens lys eller linser. Bøter og saksomkostninger kan brukes hvis du mottar et brudd.
  • Aldri stoppe bevegelsen av varmepistol eller annen grunn når du søker varme til din fargetone filmen. Den konsentrerte varmen fra pistolen kan krympe og brenne tint film og baklys objektivet hvis igjen på ett sted for lenge.