Hvordan å demontere en Motorola Q9h

Motorola Q9h er AT & T versjon av Q9 linje av smarttelefoner. Hvis noe går galt med enheten, i stedet for å kaste det bort, med bare noen få enkle verktøy kan du åpne den opp for å finne ut hva som er galt og erstatte noen av komponentene. Den firkantede formen av Q9h, med ingen store bevegelige deler, gjør demontering denne enheten litt enklere enn noen andre telefoner.

Bruksanvisning

1 Vend Q9h over og legg den på et bord. Trykk ned på sølvknapp like over batteridekselet, og skyv dekselet mot bunnen av enheten. Trekk opp på høyre side av batteriet for å fjerne det. Hvis du har et SD-kort i enheten, løft opp klaffen på høyre side, trykk inn på SD-kortet for å løsne den, og dra den ut.

2 Plukk opp enheten i begge hender. Plasser en tommel på hver side av Motorola symbol nær toppen av enheten. Trykk ned med begge tomlene mens du presse dem opp mot toppen av enheten. Den øverste del vil etter hvert glir litt opp. Dra opp for å fjerne det stykke når den er løs.

3 Sett Q9h tilbake på bordet. Fjern de fem T6 skruer som omgir deksel. Det er en skrue i hvert hjørne, og en på venstre side.

4 Sett inn lirke verktøyet mellom foran og bak huset langs hver side av Q9h. Flytt verktøyet opp og ned på siden, frigjør krokene, deretter gjenta prosessen på den andre siden. Endelig slipper krokene på toppen og bunnen, og løft opp for å fjerne batterideksel.

5 Sett inn lirke verktøyet under kontrollkortet som ligger like ovenfor den store grønne plass hvor batteriet normalt sitter. Løft opp for å fjerne dette forumet og dra i kabelkontakten som du avslører når du fjerner brettet.

6 Sett inn lirke verktøyet under den store, grønne kontrollkortet. Løft opp for å fjerne styret fra fronten boliger.

7 Skrelle av stykke svart tape som ligger like over LCD. Kjør lirke verktøyet langs bunnen av LCD å slippe en enkelt klipp. Deretter løftes opp på bunnen av skjermen for å fjerne LCD fra enheten.

Hint

  • Omvendt trinnene når du ønsker å montere din Q9h.