Hvordan å balansere en eksentrisk roterende maskin

Hvordan å balansere en eksentrisk roterende maskin


En eksentrisk er noen roterende objekt som ikke er helt rund eller sylindrisk. Den beste og mest vanlig eksempel på dette konseptet er det vanlig kamaksel brukes i de fleste bilmotorer. Når kamakselen roterer, eksentriske fliker roterer også sammen med maskinen. Hvis balansen av noen av disse eksentriske lapper er av, maskinen - uansett hva det er - vil bli ustabil og bryte ned på grunn av overdreven vibrasjon. Du kan ikke balansere noe eksentrisk maskin uten en dreiebenk som er kablet til å oppdage minutt vibrasjoner. Når vibrasjoner er oppdaget, er den eksentriske balansert med dreiebenk funksjonen på maskinen.

Bruksanvisning

1 Fjern den eksentriske kamaksel fra maskinen. Juster dreiebenk balansering maskin for å ta imot skaftet, og klemme den i dreiebenken fra begge ender.

2 Slå på dreiebenk balansering maskin. Når akselen roterer, vil det være en avlesning som indikerer balanseproblemer på skaftet. Ved hjelp av diagnose fra maskinen, begynne å justere dreiebenken til gradvis å barbere del av den eksentriske aksel bort.

3 Drei rattet, gradvis, bringer at dreiebenk kuttepunkt til den eksentriske lapper som må balanseres. Som dreiebenk begynner å barbere, vil målingene sakte endre på monitorene. Når målingene er innenfor de normale driftsspesifikasjoner for skaftet, er det balansert og klar til å bli installert i maskinen.

Hint

  • Operere en dreiebenk balansering maskin bare hvis du har en erfaren operatør på hånden. Readings kan være komplisert og vanskelig å forstå uten trening.
  • Alltid være forsiktig rundt en dreiebenk av enhver type. Bruk vernebriller, og aldri løstsittende klær eller langt hår rundt en dreiebenk.