Hvor finner jeg PCV på en 1994 Honda Civic?

Hvor finner jeg PCV på en 1994 Honda Civic?


Positiv veivhusventilasjon (PCV) er en viktig utslippskontroll system som trekker i blow-by gass når motoren er i gang. Det leder gassen inn i inntaksmanifolden ved hjelp av et fjærbelastet stempel, holder den slippes ut i atmosfæren.

Formål og symptomer på Trouble

Uten tilstrekkelig ventilasjon av gassene i motorens veivhus, ville et enormt press føre olje lekker ut fra skade tetningene over tid. Oljetåke kan bygge opp et lag av rester og tette ting opp og forårsake sel til brudd eller lekkasje, som krever PCV og tetning erstatning.

Finne PCV System

På en 1994 Honda Civic, ser på motoren fra fronten av bilen, vil du finne PCV ventilen på høyre side av motoren, på slutten av PCV slangen nærmest deg, rett over inntaket manifold. PCV ventiler generelt ser ut som en liten L-bend rør kontakten.

PCV Inspeksjon

Inspisere ventilasjonsslanger og alle tilkoblinger for synlige skader, tilstopping eller lekkasjer. Med motoren på tomgang, lytt etter en "klikke" lyd når du klemmer på slangen mellom ventil og innsugningsmanifold lett. Hvis motoren er varm, bruke tang for å gjøre dette. Hvis du ikke hører en klikkelyd, erstatte PCV ventilen.