Hvor er peilepinnen ligger i en 2005 Chevrolet Malibu?

For å finne en 2005 Chevrolet Malibu peilepinnen, prop panseret åpent og ser mot sentrum-fronten av motoren. Du finner det i nærheten av filterlokket motorolje, og vanligvis i nærheten av et stort rør som fører til luftfilterhuset rommet.

Slik bruker Dipstick

Skru ut peilepinnen og ta den ut av røret. Tørk den ren og tørr med en frisk håndkle. Sett den tilbake i sin tube. Ta den ut igjen, og se på peilepinnen. Mot bunnen, vil du se to linjer. Malibu oljenivået vil falle et sted i mellom.

Vurdere oljenivå

Hvis oljenivået er i nærheten av peilepinnen øverste linje, så du trenger ikke å bekymre deg for topping av systemet. Hvis nivået er i midten av linjene, eller nærmere den nedre, så bør du toppen av oljetanken.

Legge Oil

Ikke hell fersk motorolje inn peilestaven sin tube. I nærheten finner du oljepåfyllingslokket. Fjern det, plasserer en trakt i åpningen, og helle olje på tanken. Vær nøye med å ikke overfylle tanken, og bruke peilepinnen til å overvåke nivåer som du fyller, hvis du ønsker å være helt sikker.

Sjekk oljekvalitet

Mens sjekke Malibu oljenivå, se på kvaliteten på oljen på peilepinnen. Hvis overdreven skitt, partikler eller metallspon er til stede, endre Malibu olje umiddelbart. I noen tilfeller kan det ingen rolle om 3000 miles eller tre måneder har gått siden bilens siste oljeskift. Alltid gå av kvaliteten på oljen i Malibu.