Hvor er en 2002 Blazer drivstoffilter?

Hvor er en 2002 Blazer drivstoffilter?


Den fyre system av en 2002 Chevrolet Blazer kommer med en in-line drivstoffilter. Bensinfilteret er en viktig komponent i fyllesystemet. Regelmessig vedlikehold på drivstoffilter er nødvendig for å holde bilen i god stand.

Funksjon

Fyllesystemet er i hovedsak ansvarlig for å få gass fra drivstofftanken til motoren på bilen. Som gass pumpes fra drivstofftanken til motoren, drivstoff-filteret fanger partikler for å unngå at motoren blir tilstoppet med urenheter.

Lokasjon

Drivstoffilteret på en 2002 Chevrolet Blazer er montert på drivstoffslangen under bilen. For å komme til filteret, krype under bilen fra førersiden. Se under lastebilen området bare å førersiden av drivstofftanken.

Identifikasjon

Du kan identifisere bensinfilter som en svart eller sølv sylindrisk beholder omtrent tre inches i diameter. Filteret er festet til drivstoffledningen ved begge ender. Identifiser drivstoffledningen som en svart slange som går fra drivstofftanken til drivstoffilteret og videre til motoren.

problemer

Over kontinuerlig bruk, kan brensel filteret tettes med for mye skitt, og dermed begrense mengden av gass som sendes til motoren. Denne reduksjonen i gass kan føre til at motoren din ikke virker. Symptomer på en defekt filter inkluderer motoren ikke starter, en nedgang i gass kjørelengde, tilbakeslag og redusert motorytelse.

Vedlikehold

Du bør sjekke bensinfilter på bilen din ofte for overdreven tilsmussing, rust og hull. Du bør også bytte bensinfilter hver 25.000 miles uansett hvor intakt filteret ser.