Hvor å Test en Outboard Fuel Pump

Hvor å Test en Outboard Fuel Pump


Drivstoffpumper på utenbordsmotorer jobbe litt annerledes enn de gjør på bilmotorer. Påhengsmotoren drivstoffpumpe har en følsom membran som mottar en suge signal fra et stempel, slik at pumpen kan levere drivstoff. Når sylinderen har en lekkasje, vil pumpen pulssignalet ikke være sterk nok til å sende den riktige mengde brennstoff til sylinderen. Påhengsdrivstoffpumper sjelden mislykkes, og diagnostisere et drivstoff problem innebærer å sjekke andre komponenter som lett kan forveksles med en dårlig ventil eller membran i en drivstoffpumpe. En elimineringsprosess vil innskrenke en dårlig bensinpumpe.

Bruksanvisning

1 Slå av hovedstrøm cutoff bryteren som styrer motor tenning. Unclasp snaps på påhengsmotor store bokstaver og fjern hetten dekselet. Trekk tennpluggkabelen boot fra tuppen av tennpluggen. Rett pluggkabelen fra tennplugghullet åpning, kile den eller taping den til en annen komponent. Bruk en stikkontakt og skiftenøkkel for å løsne og fjerne tennpluggen.

2 Skru en kompresjonsmåler slangen inn i tennplugghullet. Vri gass stilling vidåpne med én hånd. Trekk tauet starte med den andre hånden slik at motoren slår seg over minst fire eller fem ganger. Sjekk kompresjon leser i psi (pounds per kvadrattomme) på måleren. Hvis du har en elektrisk start motor, har en assistent sveive motoren rundt mens du trykker på gassen vidåpne.

3 Se i bruksanvisningen for riktig psi motoren din trenger. Hvis komprimerings faller under 30 psi, per spesifikasjoner, drivstoff pumpen vil ikke fungere tilfredsstillende på grunn av lavt pulstrykk. Reparer komprimering problemet først. Skru av kompresjonsmåler slangen og installere tennpluggen. Trekk til tennpluggen med en stikkontakt og installere pluggkabelen tilbake på pluggen spissen. Utfør denne testen for flere sylindrede motorer.

4 Kontroller at du har nok gass i tanken for å bli plukket opp av sumpen. Den sump pickup skjermen skal være unclogged, som bør tanken vent. Blås gjennom tanken vent å sørge for at den flyter fritt. Forsikre deg om at drivstoffpumpeblæren har ingen sprekker eller lekkasjer, og har ikke blitt deformert på noen måte.

5 Inspiser drivstoff linje slanger og koblinger fra tanken til drivstoffpumpen stedet for floker og lekkasjer. Det bør være ingen. Løsne in-line drivstoffilteret slangeklemmer med en skrutrekker og dra filteret gratis. Blås gjennom begge ender av filteret for å sikre at det ikke er noen hindringer. Sett drivstoffilteret og stram klemmene med en skrutrekker.

6 Løsne klemmen på pulsen slange, med en skrutrekker. Pulsen slangen kobles til brennstoffpumpen og går til inntaksmanifolden. Plasser en kaffe kan under slangen og trekk i startsnoren flere ganger. Du skal se drivstoff utslipp kommer fra slangen. For en elektrisk start, har en assistent dra motoren over flere ganger; Husk å ha tenning cutoff aktivert og pluggkabelen fjernes. Mangel på drivstoff utslippspunktene til en dårlig bensinpumpe ventil eller pessar.

7 Hook opp en bensintrykkmåler til pulsen slangen som kommer ut av bensinpumpen. Bruk trekke tau eller elektrisk starter å dra motoren over. Les måleren. En vanlig bensinpumpen vil sette ut aproximately fem på syv psi press. Enhver leser under dette vil indikere en defekt bensinpumpe ventil eller pessar. Bytt bensinpumpen eller kjøpe en gjenoppbygge kit.