Hvor å låse opp Motorola RAZR VE20

Motorola RAZR VE20 ble sluppet til Sprint-nettverket i august 2008. Det fulgte den populære RAZR utformingen brukt av tidligere versjoner, og fikk en samlet vurdering av 3,5 stjerner fra CNET, en av forbrukerelektronikk bransjens mest kjente gjennomgang nettsteder. Mobiltelefoner kommer låst til en bestemt operatør og krever spesielle koder og / eller programvare for å låse dem for bruk i andre nettverk. Som en del av et forlik for en 2007 søksmål, Sprint enige om å frigi unlock informasjon for sine telefoner, forutsatt at avgang kundens konto er i god stand og tidlige avbestillingsgebyr er betalt.

Bruksanvisning

1 Gjennom vilkårene og betingelsene for tjenesten oppført på kontrakten din fra Sprint. De lister detaljert informasjon om låsekoder og spesielle vilkår som kan gjelde for kontrakten.

2 Kontroller at du ikke har noen utestående beløp og kontrakten er avsluttet. Dette kan gjøres online på Sprint nettsted (se Ressurser) eller på en lokal Sprint butikken. Du kan også velge å betale tidlig avbestillingsgebyr hvis du ønsker å låse opp telefonen før du fullfører kontrakten.

3 Kontakt Sprint på 888-211-4727 i USA eller besøke sin kontakt side for å finne internasjonale tall (se Ressurser).

4 Be låse opp koden og låse opp instruksjoner fra kundeservice representant i henhold til prosedyren beskrevet i vilkårene og betingelsene i servicekontrakten.