Hvor å låse opp en T-Mobile Tilskudd Passord

T-Mobile USA, som de fleste mobile tjenesteleverandører, bruker et SIM-tilskudd lås på sine telefoner etter at produsenten gjør telefonen. Denne låsen er på plass for å hindre telefonen fra å bruke SIM-kort fra andre selskaper. Dette et godt sikkerhetstiltak for T-Mobile, men det er dårlige nyheter for deg hvis du planlegger å ta telefonen til en annen bedriftens nettverk. For å låse opp SIM tilskuddet låsen, trenger du den unike SIM låse opp passord til din individuelle telefon.

Bruksanvisning

1 Kontakt T-Mobile Support ved å ringe 611 på din T-Mobile telefon. Be om gratis SIM låse passord og gi dem en e-postadresse for å sende passordet til.

2 Slå av T-Mobile telefonen når SIM låse opp passord kommer. Ta av T-Mobile SIM-kortet fra SIM-holderen i batterirommet og erstatte den med en fra et annet selskap.

3 Slå T-Mobile telefonen tilbake. Merk SIM-kortet feilmelding som forteller at telefonen ikke gjenkjenner SIM-kortet. Klikk på "OK".

4 Skriv inn SIM låse opp passord som du har mottatt fra T-Mobile. Trykk på "Enter" -tasten.

Hint

  • T-Mobile gir ikke SIM låse opp passord umiddelbart. Det kan ta opptil to uker å motta passordet i e-posten din innboks.
  • Med det antall T-Mobile-telefoner på markedet, er det vanskelig å være konkret om erstatter SIM-kortet eller låse opp SIM tilskuddet låsen uten å vite eksakt modell av telefonen. Rådfør deg med bruksanvisningen for spesifikke instruksjoner for din modell.
  • T-Mobile har sine egne kvalifikasjonskrav når det distribuerer gratis SIM låse passord. Hvis du ikke oppfyller kravene, må du vente til du gjøre eller kjøpe passord fra et selskap som selger dem. Du kan kjøpe et SIM låse passord fra enhver forhandler som selger dem for telefonen, som inkluderer Lås opp til Diskusjon og GSM Liberty.