Hvor å låse opp en Nokia 5300 minnekort

Hvor å låse opp en Nokia 5300 minnekort


Nokia 5300 minne kan utvides ved å sette inn en ettermarkedet microSD-minnekort. Et microSD-kort er vanligvis brukes i mobiltelefoner, men kan settes inn og leses av andre enheter, inkludert datamaskinen ved hjelp av konverter som vanligvis følger med kortet. Med microSD-kortet settes inn i omformer, ser omformeren og fungerer akkurat som en standard SD-kort. Omformeren er en viktig del av microSD-kort, som det er nødvendig for å låse og låse opp microSD-kort.

Bruksanvisning

1 Ta ut microSD-kortet fra Nokia 5300. Hvis du ser på baksiden av telefonen, vil microSD-kortet bli plassert på høyre side. For å fjerne kortet, må du fjerne batteridekselet og trykk deretter på kortet for å åpne låsen. Skyv kortet ut av telefonen når det er gratis.

2 Sett inn microSD-kortet i microSD-kort adapter. Begge kortene vil ha skrive på den ene siden og metallkontaktene på den andre. Pass på at skrivesiden opp på begge kortene, og sett den siden av microSD-kort med pilen først.

3 Finn låsebryteren på adapteren. Det vil bli plassert øverst til venstre på adapteren.

4 Skyv låsebryteren opp og ut av låst posisjon. Ordet låsen vil bli skrevet på kortet for å indikere låst posisjon. Når bryteren er ute av låst posisjon, fjerne microSD-kortet fra adapteren og sette den tilbake i Nokia 5300. MicroSD-kortet er nå klar - ulåst og klar til bruk.