Hvor å låse opp en Motorola Ic902

En rekke betalings nettsteder som Unlocking, GSM Unlock International og Moto Unlocking gi låse opp kodene for Motorola Ic902 håndsett for en symbolsk sum (mellom $ 10 og $ 16, per august 2010). For å få koden, du trenger bare å gi selskapet IMEI-nummeret på håndsettet, som er lett å finne hvis du ikke allerede vet det. Når du låser opp telefonen vellykket, vil du være i stand til å bytte operatører og nyte bedre mobilnettet planer.

Bruksanvisning

1 Finn IMEI-nummeret på din Motorola Ic902 ved å skrive "* # 06 #" på telefonens tastatur. Når du skriver inn denne koden, vil en 15-sifret IMEI-nummer vises på skjermen.

2 Besøk nettstedet til et selskap som gir låse koder. Du finner lenker til nettsteder med Unlocking, GSM Unlock International og Moto Unlocking i Referanser nedenfor.

3 Gi din håndsettet detaljer til selskapet, inkludert IMEI-nummer og navn på bære telefonen er låst med.

4 Skriv inn nødvendige opplysninger om deg selv på nettstedet. De fleste av nettstedene be deg om ditt navn, e-postadresse og kredittkortopplysninger. Når du har bekreftet at du ønsker å kjøpe koden, vil nettstedet generere en kode og sende det til deg via e-post.

5 Slå på telefonen med en ikke-godkjent SIM-kort og taste inn låsekoden når du blir bedt om det. Avhengig av operatøren telefonen er låst til, kode taste prosedyre kanskje litt annerledes. Av denne grunn er det viktig å følge instruksjonene som mottas av nettstedet sammen med koden.